Ponuda je istekla!

10 tretmana maderoterapije u kombinaciji sa skockicom i limfnom drenažom + analiza sastava tijela!

ALPHA ET OMEGA d.o.o.

1,300.00 HRK

  • Rezultati su brzo vidljivi
  • Maderoterapija se izvodi specijalno dizajniranim drvenim valjcima i rolerima
  • Preporučuje svima koji žele osloboditi celulita na nogama i bedrima
  • Ponuda se odnosi samo na nove klijente

Ponuda je istekla!

Maderoterapija - ubojica celulita!

Maderoterapija potječe iz Kolumbije, a izvodi se specijalno dizajniranim drvenim valjcima, što čini terapiju 100 posto prirodnom, bez alergijskih reakcija na koži. Ovom terapijom postižu se odlični rezultati, a prve promjene na tijelu vidljive su već poslije treće ili četvrte masaže. Tretmani se preporučuju za: razbijanje celulita, ubrzanje metabolizma, sagorijevanje masti, tonus i zatezanje, opuštanje tijela i uma, te detoksikaciju i stimulaciju limfnog sustava.

Celulit koji nastaje kao posljedica nepravilnog načina ishrane, nedovoljnog unosa vode, nedovoljnog kretanja i stresa, se razvija u nekoliko faza. U prvoj fazi, celulit se vidi golim okom, u drugoj fazi počinjemo zadržavati tekućinu te se osjećaju sitni čvorići, u trećoj fazi tekućina postaje gušća, koža se bora i nastaje izgled „narančine kože“, dok je u posljednjoj fazi tekućina već gusta i čvorići su tvrdi te su vidljive rupice i kvržice. Naš primarni cilj u borbi protiv celulita je potaknuti usporenu limfu kako bi iz tijela uklonili otpadne tvari, smanjili upalu masne stanice te na kraju razgradili celulit.
 
 
Osim klasične ručne anticelulitne masaže koja je prije svega usmjerena na razbijanje masnih nakupina, u pomoć nam stižu i valjci različitih tekstura koji se od davnina koriste za oblikovanje tijela. Ovu vrstu masaže nazivamo maderoterapija.
 
Primarna zadaća ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne, ravnomjernim i ritmičkim pokretima, što je i osnovni korak u borbi protiv narančine kore.
 
Skockica pegla celulit ali ne ostavlja modrice i ne boli
 
Dosadašnje oklagije s kojima se masovno uklanjao celulit u ovome HIT tretmanu promijenile su svoj oblik. Stoga se sve više počinje koristiti popularna oklagija ''skockica'' – drvena oklagija u obliku četke. 
 
Zbog veličine drvenih utora moguće je duboko prodrijeti do celulita, a zbog veličine same ''skockice'' omogućeno je jednim potezom zahvatiti veće područje. 
 
Stimulirajući limfu osim željenog estetskog efekta postižemo kompletnu detoksifikaciju i relaksaciju organizma. Limfni sistem zadužen je za izbacivanje toksina iz našeg tijela. Koji zbog nedovoljnog kretanja i loših prehrambenih navika ostaju zarobljeni u  našem organizmu. Kad kažemo toksini, mislimo na sve viškove koje smo na ovaj ili onaj način unijeli u organizam- višak masti, višak šećera i višak aditiva iz hrane koji ostaju zarobljeni u našem organizmu i zajedno ‘hrane’ masne stanice koje nakon izvjesnog vremena postaju celulit.
 

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

ALPHA ET OMEGA d.o.o.

info@alphaetomega.hr

01 770 1106

Dobojska 28, Zagreb, Hrvatska