Ponuda je istekla!

15 vrhunskih anticelulitnih tretmana kavitacije i RF-a!

Beauty salon Amon Ra

699.00 HRK

  • Kavitacija je nekirurška liposukcija
  • Svakim tretmanom gubite centimetre
  • Brzo, sigurno i učinkovito razbija masne naslage i celulit

Ponuda je istekla!

Malo ste se zaokružili? Ljepotu tijela ugrožava vam celulit?
 
Kažu da je višak kilograma lako je nakupiti, ali teško izgubiti. Ipak, ne mora biti tako. Postoje metode kojima se i taj problem može riješiti kvalitetno i brzo. Uvjerite se u to uz tretmane kavitacije, limfne drenaže i radiofrekvencije u Beauty salonu Amon Ra
 
Kavitacija brzo, sigurno i učinkovito oblikuje tijelo, razbijanjem masnih naslaga i celulita, metodom nisko frekventnih ultrazvučnih valova. Poznata je i kao nekirurška liposukcija. U većini slučajeva se opseg tretiranog dijela tijela smanji od 2 do 6 cm već nakon prve terapije. Svakom sljedećom terapijom može se riješiti još nekoliko dodatnih centimetra. Rezultati su varijabilni od slučaja do slučaja ovisno o građi tkiva, dijelu tijela, starosti, metabolizmu, pojedinim lijekovima i hormonskim promjenama. Uz kavitaciju je uvijek uputno raditi i limfnu drenažu koja pomaže tijelu da otkloni toksične i štetne tvari iz organizma te da se riješi viška vode.
 
Radiofrekvencija je popularna na tržištu jer se pokazala kao jedna od najučinkovitijih metoda koje u kraćem roku pomažu kod uklanjanja celulita i masnih naslaga. Radiofrekvencija prodire u dublje slojeve masnoga tkiva čime se otpuštaju masti iz masnih stanica, a vidljivi celulit naočigled se smanjuje.  
 
Debelo dobra ponuda za mršavljenje!

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Beauty salon Amon Ra

tomic.ljubica1@gmail.com

(091) 9212 640

Cambierieva ulica 9, Rijeka, Hrvatska