Ponuda je istekla!

GARANTIRANO - 6.5 cm!!! 4 tretmana za smanjenje obujma tijela: Vacum body 65, limfna drenaža, body wrapping i GRATIS maderoterapija

Studio Nice

500.00 HRK

  • Hladni, biostimulativni i mehanički tretman protiv celulita i sužavanja obujma tijela
  • Vacuum 65 Body daje brze efekte, koji su vidljivi odmah nakon prvog tretmana
  • Razgrađuje celulit, ukljanja naslage, djeluje lipolitički
  • U salonu se možete osjećati sigurno zbog korištenja uređaja koji ozonom uništava patogene bakterije i covid virus, dezinficira i sterilizira prostor

Ponuda je istekla!

Što je Vacuum 65 Body?

Vacuum 65 Body je hladni, biostimulativni i mehanički tretman protiv celulita i sužavanja obujma tijela, koji se upotrebljava na cijeloj površini tijela.
 
Prednost ovoga tretmana u odnosu na druge je što Vacuum 65 Body daje brze efekte, koji su vidljivi odmah nakon prvog tretmana!

Kako djeluje Vacuum 65 Body?
Ubrzavanjem metaboličkih procesa u stanicama i stimuliranjem mikrocirkulacije u koži, primjena tretmana dovodi do smanjenja minimalno 65 mm obujma cijeloga tijela:
✓ razgrađuje celulit, uklanja naslage poput „narančine kore“
✓ djeluje lipolitički – razgrađuje postojeće masne naslage na tijelu
✓ inhibira lipogenezu – blokira stvaranje novog masnog tkiva
✓ pospješuje izbacivanje toksina

  
Ovim se:
✓ smanjuje obujam tijela
✓ poboljšava tonus kože
✓ daje odličan tonus koži
 
Cjelokupni tretman traje 60 minuta, daje objektivan osjećaj hlađenja, tako da ga mogu koristiti osobe koje imaju problem proširenih vena i ispucalih kapilara.
 
Limfna drenaža je tretman kojim se uklanja višak nakupljene limfne tekućine i potiče normalizacija cirkulacije limfnog sustava. Na taj način, limfna drenaže pomaže tijelu ukloniti toksične i štetne tvari iz organizma, čime se razgrađuje i celulit!
 
Body wrapping je provjereno učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože

Maderoterapija je poseban vid anticelulitne masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim valjcima, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gdje god stimuliramo limfnu drenažu, kao poželjan efekt osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju cijelog organizma!
 
Rezervirajte svoj termin na vrijeme!
 

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Studio Nice

gabrijelabp@gmail.com

01 7077 225, 091 1368 905

Barčev trg 6, Zagreb, Hrvatska