Ponuda je istekla!

5 ručnih anticelulitnih masaža!

Kozmetički salon Cvijet ljepote

199.00 HRK

  • Anticelulitna masaža pospješuje cirkulaciju i razgrađuje celulit
  • Najprirodniji način da se tijelo oslobodi toksina

Ponuda je istekla!

Ručna anticelulitna masaža je jedan od najboljih načina uklanjanja celulita
 
Anticelulitna masaža potiče rad limfe, cirkulaciju i njome izbacujemo višak tekućine i toksina iz organizma. Upotrebom raznih eteričnih ulja i masažom „razbijamo“ masne stanice, a kao rezultat postižemo glatku, napetiju kožu.
 
Iako su već brojne stranice poveće knjige ispisane na temu borbe s neugodnim neprijateljem ženskog tijela – celulita, nije uzgred napomenuti još neke od načina kako ga svladati. Znamo već da su fizička ljepota i njegovan izgled uvelike produkt onoga što unosimo u organizam, čime se i kako hranimo, koliko se krećemo i slično. Međutim,  nekada ne pomaže ni to i rezultati nažalost izostaju.  U tom slučaju priklanjamo se raznim metodama i anticelulitnim masažama koje su zbilja učinkovite u tom sizifovom poslu.
 
Ovaj tretman koristi se kao klasična metoda odnosno pomoć prilikom oblikovanja problematičnih zona na tijelu, a zbilja su rijetke žene koje ne vode bitku s celulitom, tim zakletim neprijateljem lijepe i zategnute ženske kože.
 
Dapače, sve veći broj vrlo mladih djevojaka ima problema s viškom masnih naslaga i celulitom. Kako bi rezultati bili vidljivi, morate se prepustiti rukama stručnjaka, obzirom da je za izvođenje anticelulitne masaže potrebna dobra praksa i kondicija što vam Golden Beauty zasigurno može pružiti.
 

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Kozmetički salon Cvijet ljepote

cvijetljepote@gmail.com

095 803 6698

Čazmanska 8, Zagreb, Hrvatska