Ponuda je istekla!

5 tretmana maderoterapije!

Salon ljepote Kriori

399.00 HRK

  • Savršen izbor za borbu protiv celulita
  • Trajanje svake masaže 30 minuta
  • Profesionalna i stručna masaža

Ponuda je istekla!

Maderoterapija je poseban vid anticelulitne masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim valjcima, rolerima i kupama.

U osnovi ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gdje god stimuliramo limfnu drenažu, kao poželjan efekt osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju cijelog organizma.
 
Anticelulitna masaža valjcima, preporučuje se svima koji se žele osloboditi celulita na nogama, trbuhu i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše vjeruju masažama. Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulitne masaže, duplo lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku primjeniti jednu i drugu metodu, potvrdili su da je očekivani učinak masaže oklagijama duplo bolji od uobičajene anticelulitne masaže. O efektima na cjelokupno zdravlje da i ne govorimo. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox cijelog tijela i uravnoteženo funkcioniranje imunog sustava.
 
Vidimo se na tretmanu!

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Salon ljepote Kriori

kriori0106@gmail.com

01 383 3077 , 098 192 2972

Fočići 2 A, Zagreb, Hrvatska