Ponuda je istekla!

Paket od 5 tretmana maderoterapije + analiza sastava tijela!

BB4U

449.00 HRK

  • Maderoterapija se izvodi specijalno dizajniranim drvenim valjcima i rolerima
  • Preporučuje svima koji žele osloboditi celulita na nogama i bedrima
  • Tretmani traju po 30 minuta
  • Ponuda se odnosi na nove kljente!

Ponuda je istekla!

Ako niste do sada probali ovaj novi trend, ne znate što ste propustili. Ranije su se oklagije koristile za pite a danas za celulit, pa i opuštanje.

Maderoterapija
 
Je poseban vid anticelulitne masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim valjcima, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gdje god stimuliramo limfnu drenažu, kao poželjan efekt osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju cijelog organizma!

Anticelulitna masaža valjcima, preporučuje se svima koji se žele osloboditi celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše vjeruju masažama. Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulitne masaže, puno lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku primjeniti jednu i drugu metodu, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama, makar duplo bolji od uobičajene anticelulitne masaže! O efektima na cjelokupno zdravlje da i ne govorimo. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox cijelog tijela i uravnoteženo funkcioniranje imunog sustava!
 
Bolna osjetljivost tokom i nakon prvih nekoliko tretmana je moguća, kao i kod klasične anticelulitne masaže! Neke osobe na tretmanu samo uživaju, a neke osećaju nelagodnost dok se prelazi preko djelova koji su ozbiljno zahvaćeni celulitom.
 
Analiza sastava tijela daje udio potkožnog masnog tkiva u organizmu, unutarnjeg (visceralnog) masnog tkiva, vode, udio mišićnog i koštanog tkiva  te izračun bazalnog metabolizama (BMR).

Iznimno je bitna kod mršavljenja jer omjerima indeksa izmjerenih vrijednosti konzistentno prati rezultate usvojenog režima prehrane, tretmana mršavljenja i redovne tjelesne aktivnosti.
 
Bazira se na multisenzornoj BIA tehnologiji na način da se pomoću stajnih elektroda od nehrđajućeg čelika šalju slabi i sigurni električni signali kroz tijelo i mjeri otpor struje kojeg pruža masno tkivo.
 
Električni signal slobodno prolazi kroz mišiće, krv i vodu, ali masno tkivo mu pruža otpor jer sadrži vrlo malo vode. Točnost analize potvrđena je kliničkim ispitivanjima.
 

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

BB4U

bb4u.academia@gmail.com

01 777 0992, 095 663 6712

Brune Bušića 4, Zagreb, Hrvatska