Ponuda je istekla!

Vrhunska akupresurna masaža: terapija za kralježnicu i relaksacija tijela i uma!

AKUPRESURA

140.00 HRK

  • Terapija za ukočenost i bolove vezane uz probleme s kralježnicom i stresom
  • Postiže posebno duboku opuštenost tijela, dobro raspoloženje i bistar um
  • Ugodno zagrijavanje muskulature, duboka masaža velike skupine mišića i akupresurno umijeće revitalizacije tijela i uma pritiskom na energetske tokove

Ponuda je istekla!

Akupresurna masaža je jedinstvena kombinacija terapije i relaksacije.

Osmišljena da poput noćnog odmora regenerira tijelo i smiri um. Uklanja bolove, stres i iscrpljenost.

Objedinjuje neinvazivne manualne tehnike tradicionalne kineske medicine i suvremenih manualnih terapija:

  • masaže (opuštanje muskulature)
  • opuštanje mišićno fascijalnih napetosti i pasivno istezanje muskulature (prirodna
  • dekompresija kralježnice i indirektno vraćanje dislociranih kralježaka)
  • akupresura (pritisak prstima na točke energetskih tokova)

Nema skidanja i popratnih procesa. Sve tehnike opuštanja i istezanja vrše se preko odjeće i prostirke. Cijelo vrijeme ležite na ugodnom masažnom stolu i pokriveni ste plahtom ili pokrivačem.

Naša lokacija u centru Zagreba omogućava vam brz dolazak. Ugodan i miran ambijent odvaja vas od svakodnevne vreve i buke grada, a radno vrijeme po dogovoru pogoduje vašem dnevnom rasporedu.

Djelovanje akupresure se osjeti na svim razinama tjelesne, fiziološke i emocionalne strukture te je odličan pokazatelj pravog energetskog stanja. Nizom zahvata prate se linije energetskog toka koji prolazi uz kralježnicu i linije koje se nastavljaju u ostale dijelove tijela.

Već osnovnim akupresurnim zahvatima pritiska na muskulaturu leđa i vrata potiče se stimulacija mišića kralježnice i njihova mobilizacija. Kombinacijom tradicionalne akupresure točaka uz kralježnicu, opuštanja miofascijalne napetosti leđnih mišića i metode postupnog pasivnog istezanja postižemo prirodnu dekompresiju kralježnice.

Takvom dekompresijom kralježnice dolazi do oslobađanja dislociranih kralježaka, te pritiska na ligamente, diskus i korijene živaca koji izlaze iz leđne moždine, kao i do određene razine regeneracije tkiva. Potiče se jačanje mišića i bolje držanje kod deformacije kralježnice. Pomaže pri rješavanju tegoba kao što su križobolja, uklještenje, hernija diska, išijas.

Umirujuće djeluje na prekomjerni rad autonomnog (vegetativnog) živčanog sustava koji inervira sve unutrašnje organe. Prebacujući ga u bazični način rada, tijelo se može brzo oporaviti od hormona stresa, što znači odmoriti i obnoviti te poboljšati svoje vitalne funkcije.

Kod većine ljudi danas, uslijed stresnog načina života, previše aktiviran simpatički sustav uzrokuje tenzije i bolove u leđima, vratu, glavobolje, napetosti u ekstremitetima, probleme sa zglobovima i sl. kao i probleme sa funkcijama organa i sustava te posljedično sa psihičkim napetostima, nemirom i nespavanjem.

Kineske masažne terapije primarno se fokusiraju na područje kralježnice upravo zbog direktnog utjecaja na autonomni živčani sustav. Dovode do duboke opuštenosti i revitalizacije. Potiču dublje metaboličke procese, detoksikaciju i regeneraciju tkiva, a potaknuti fiziološki procesi razbijaju nakupljeni stres.

 

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

AKUPRESURA

darapimario@gmail.com

098 918 32 33

Frane Petrića 3, Zagreb, Hrvatska