Ponuda je istekla!

Aromamasaža koju vrši specijalist aromaterapeut!

Udruga za aromaterapiju Niva

89.00 HRK

  • Aromatretman stimulira i oslobađa napetost
  • Rješite se depresije, stresa, glavovoblje i sl.
  • Trajanje tretmana je 60 minuta

Ponuda je istekla!

Tretman vrši specijalist aromaterapeut i klinički aromaterapeut, a aromamasaža samo je jedna od tehnika, koja se provode u samom procesu aromaterapije!

 

Bazira se isključivo na limfi, što znači da potiče cirkulaciju, samim time i imunitet. Ima dosta disanja i stiskanja akupresornih točaka, što znači poticanje rada unutarnjih organa.

 

Aromaterapija ima holistički pristup čovjeka, što znači da ga promatra kroz četiri razine: fizička,emotivna, mentalna i duhovna.

 

Aromaterapija se bazira isključivo na emocijama, jer nas emocije blokiraju u svakodnevnom životu. i to sakupljamo od djetinjstva, pogotovo neugodne emocije i traume.Zatim to sve odlazi u podsvijest , a u tijelu se nasađuju u mišićima.Takav oblik tretmana se obavlja putem bodyworka tj. rad na emocijama.Svako eterično ulje, osim što ima terapeutska svojstva, svako ulje ima svoj karakter i vibraciju.Što  to znači? To znači , da se tijelo istovremeno gleda kako fizički, jer aromaterapija je komplementarna medicini,( kroz kliničku aromaterapiju), a sa druge strane , tijelo se promatra po energetskim centrima.

 

Isključivo se koriste organska eterična ulja, jer na bočici mora pisati kemijski sastav i latinski naziv.Isto tako se koriste hladna prešana bazna ulja, a to ovisi o statusu tijela, povijesti bolesti i dijagnozi.

Eterična ulja djeluju blagotvorno na organizam,
osvježavaju, umiruju, stimuliraju, uravnotežuju i opuštaju, regeneriraju tijelo i stvaraju osjećaj ugode. Djeluju kao antiseptici, antireumatici, potpomažu cirkulaciju krvi i limfnu drenažu, povoljno djeluju na endokrini i imunološki sustav, pomažu kod PMS-a, imaju jako stimulativno djelovanje, blagotvorno djeluju na kožu, pomažu kod liječenja akni, dermatitisa, ekcema, psorijaze, rana i povreda.

 

Tretman je odličan za uspostavljanje emocionalne ravnoteže, a najvažnije je da do toga dolazi potpuno prirodnim putem uz pomoć eteričnih ulja i blagotvornog dodira. 
 

Pomoću različitih aromaterapeutskih metoda, eterična ulja vrlo brzo prodiru u kožu, a na kraju dospijevaju u krvotok i cijeli organizam. Aromaterapija je najefikasnija kao preventivna mjera u održavanju zdravlja i vitalnosti. Ona stimulira, oslobađa napetost i odlično je sredstvo u borbi protiv tjeskobe, depresije, stresa, glavobolje, nesanice, poremećaja u probavi te bolova u mišićima i zglobovima.
 

Aromaterapeutska masaža je jedan od najugodnijih načina primjene aromaterapije!

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Udruga za aromaterapiju Niva

aleksandra.valentic5@gmail.com

(091) 8914 514

Vebera Tkalčevica 13, Zagreb, Hrvatska