Ponuda je istekla!

BICOM pregled - stanje organizma, test intolerancije na hranu, vitaminsko mineralni status i Schusslerove soli

Homeovita

349.00 HRK

  • Analiza putem vrhunskog BICOM optima 2000 aparata
  • Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku
  • Test intolerancije na 100 namirnica uključujući gluten i laktozu

Ponuda je istekla!

Pomoću najnovijeg terapeutskog uređaja saznajte stanje svog organizma, obavite test intolerancije na hranu i Schusslerove soli te vitaminsko – mineralni status

Biorezonantni uređaj, BICOM optima, uređaj je koji koristi tehnologiju 21. stoljeća u dijagnostičke i terapijske svrhe. Njegov rad temelji se na zakonima fizike tj. elektromagnetskom principu kojim očitava stanje našeg organizam, pojedinih organa i organskih sustava. Analiza uključuje: provjeru stanja vašeg hormonalnog, respiratornog, kardiovaskularnog, probavnog, mokračnog i koštanog sustava te pojedinih organa.

Test intolerancije na 100 namirnica uključujući gluten i laktozu. 

Test na Schusslerove biokemijske soli koje su neophodne za normalno i zdravo funkcioniranje našega tijela. Ove soli su osnovni „građevinski materijal“ organa i tkiva, te su kao takve neophodne za pravilan rad našeg organizma.

- Test na minerale i vitamine (ovdje su obuhvaćeni vitamini , minerali i omega-3 masne kiseline, koenzim Q10,i važni enzimi koji sudjeluju u probavi)

Kompletnim testiranjem na sva 4 parametra dobivate uvid u stanje svog organizma. Sve ove informacije važne su za poboljšanje osobnog zdravlja. Testiranjem na ova tri parametra možete u roku od 40 - 60 minuta dobiti uvid kako funkcionira vaše tijelo , postoje li neki nedostaci te dali se zdravo hranite. 

Molimo vas da svoj dolazak najavite telefonski na 098/474-041 ili 01/ 2300-108

Više informacija o uslugama koje nudi naš centar možete dobiti na www.homeovita.hr

Vodite brigu o svojem zdravlju i posjetite nas s povjerenjem!

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Homeovita

mirjana@homeovita.hr

(01) 2300 108; (098) 474 041

Oboj 9b, Zagreb, Hrvatska