Ponuda je istekla!

Brazilska depilacija poznatim svjetskim crem de la crem voskom Lycon(70%manje boli) + GRATIS noge!

Studio Nice

179.00 HRK

  • Nakon depilacije voskom dlačicama treba više vremena da ponovo narastu
  • Korijen dlake izvlači se u cijelosti

Ponuda je istekla!

Odnesite slatku pobjedu protiv dlačica! Uklonite ih pomoću Lycon voska. Današnja ponuda donosi vam depilaciju cijelih nogu i brazilskiu depilaciju.

Prvi, ekskluzivno, u Hrvatskoj vam predstavljamo najomiljeniji svjetski “Creme de la Creme” vosak. Omiljen među Hollywoodskim zvijezdama kao što su Uma Thurman, Demi Moore, Victoria Beckham, Sienna Miller i mnogi drugi.

Otklanja dlačice kratke i do 1 mm. Uglavnom se koristi za manje, osjetljivije zone kao što su lice, pazuh te intimna zona. Tijekom tretmana koriste se posebna Lycon ulja, čistači i emulzije za smirivanje i ugodu kože.

Posebno bi istaknuli da zahvaljujući metodi “ulje na kožu prije voska” vosak se ne lijepi za kožu nego samo zahvaća dlačicu te time ne trga i ne povlači kožu nego samo čupa dlačicu s korjenom i time je depilacija i do 70% manje bolna.

Vosak se grije na nižoj i koži ugodnoj temperaturi. Voskovi sadrže neke od najfinijih i nježnih sastojaka kao što su lavanda, ruža, kamilica, vanilija, čajevac. Nakon depilacije koža ostaje mekana, glatka, bez iritacija i jakog crvenila. Tretman je izuzetno higijenski i siguran.

Lycon voskovi su proglašavani najboljim voskovima u svijetu i koriste se u više od 90 zemalja diljem svijeta.

 

Požurite u Studio Nice i riješite se neželjenih dlačica brzo i gotovo bezbolno!

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Studio Nice

gabrijelabp@gmail.com

01 7077 225, 091 1368 905

Barčev trg 6, Zagreb, Hrvatska