Ponuda je istekla!

Čišćenje zubnog kamenca, pjeskarenje i pregled!

Ordinacija dentalne medicine Aleksandar Kovačević dr.med.dent.

99.00 HRK

  • Čišćenje zubnog kamenca obuhvaća uklanjanje svih naslaga na zubima
  • Pjeskarenje zubi je metoda profesionalnog čišćenja površinskih zubnih naslaga (plaka i pigmentacija) visokotlačnim mlazom vode i praha

Ponuda je istekla!

Svi znamo da lijep osmijeh otvara sva vrata i zato je s vremena na vrijeme neophodno učiniti svoje zube bijelim i sjajnim a time i osmijeh privlačnijim!

Danas je prava prilika da si poklonite tretman čišćenja i uređivanja zubi uz ovu ponudu u ordinaciji dentalne medicine Aleksandar Kovačević dr.med.dent. i očarate sve blistavim osmijehom!

Ponuda uključuje pregled, čišćenje kamenca i pjeskarenje! Čišćenje zubnog kamenca i pjeskarenje zubi spada u neinvazivne, potpuno sigurne i bezbolne postupke čišćenja zubi te redovitog održavanja oralne higijene.

Ordinaciju dentalne medicine Aleksandar Kovačević dr.med.dent. krasi ugodan ambijent i pristupačno osoblje koje njeguje individualan pristup pacijentu. Vaša dobrobit je uvijek na prvom mjestu tako da možete računati na ugodnu atmosferu i maksimalnu brigu kao i na prilagođene cijene i termine dogovorene u vrijeme koje vam najviše odgovara.

Pobrinite se za ljepotu i zdravlje vaših zubi!

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Ordinacija dentalne medicine Aleksandar Kovačević dr.med.dent.

aleksandar.kovacevic@yahoo.com

(098) 9707 058

Krešimirova ulica 10, Rijeka, Hrvatska