Ponuda je istekla!

Čitluk, Hotel Brotnjo****: 2 dana odmora za 110 kn i 44 €!

Hotel Brotnjo****

110.00 HRK

  • Hotel s 4 zvjezdice, bogat sadržajima
  • 3 kilometra od Međugorja, 20 kilometara od Mostara
  • Korištenje bazena, finske saune, turske kupelji i fitness dvorane
  • Parcijalna masaža za dvije osobe

Ponuda je istekla!

Hotel Brotnjo**** nalazi se u Čitluku, gradu udaljenom svega 3 kilometra od velikog marijanskog svetišta Međugorja i 20 kilometara od Mostara, grada u srcu Hercegovine!
 
Položaj kraj poznatih turističkih destinacija i bogatstvo sadržaja hotela učinit će vaš boravak nezaboravnim!
 
Zahvaljujući svojim sadržajima, mirnoj i ugodnoj atmosferi, ljubaznom osoblju, kao i vrhunskoj gastronomskoj ponudi hotel Brotnjo je primljen u IHRU, (međunarodnu asocijaciju hotelijera i restoratera) što je zasigurno dokaz kvalitete. Sobe hotela opremljene su vrhunskim klasičnim namještajem, klima uređajem, telefonom, mini barom, LCD televizorom s mogućnošću praćenja satelitskog programa, kao i internetskog povezivanja.
 
 
U sklopu hotela nalaze se restoran, hercegovačka konoba, caffe bar, svečana dvorana, kongresna dvorana, Wellness & Spa centar i dvije vrtne terase. Vikend svirke uživo u caffe baru u sklopu hotela. Restoran Grappolo u sklopu hotela nudi najveći izbor slastica u Hercegovini te raznorazni izbor jela. Za goste i posjetitelje wellness centra na raspolaganju su zatvoreni bazen, jacuzzi, saune (tzv: finska i turska), fitness centar, solarij, različiti tipovi masaža i fizikalna terapija.
 
 
Užitak boravka u hotelu spojite s istraživanjem fascinantne Hercegovine. Svakako posjetite Mostar, grad na smaragdnoj Neretvi, poznatom po čuvenom Starom mostu. Svratite i do obližnjeg Međugorja kojeg godišnje posjeti oko 500.000 turista. Dolaskom u ovaj kraj, osjetit će te mir i ljepotu, sklad čovjeka i prirode, a tradicionalno gostoljubivi stanovnici kraja učinit će sve da se osjećate ugodno i da vam boravak bude pravo zadovoljstvo.
 
Vidimo se u Hercegovini!

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Hotel Brotnjo****

info@hotelbrotnjo.com

00387 (0)3 6640 036, 00387 (0)6 3891 978

Kralja Tomislava br. 2, Čitluk - Međugorje, Bosna i Hercegovina