Ponuda je istekla!

Dermalogica kompletan tretman lica!

BB4U

179.00 HRK

  • Tretman se preporučuje za sve tipove kože
  • ProSkin tretman će pomoći u rješavanju tih problema zato što je prilagođen baš vašoj koži

Ponuda je istekla!

Personalizirana njega lica uz Dermalogica ProSkin tretman! 

Luksuzni Dermalogica tretman namijenjen je upravo vama! Bez obzira je li vaša koža dehidrirana, bez sjaja ili imate problema s aknama, ProSkin tretman će pomoći u rješavanju tih problema zato što je prilagođen baš vašoj koži.
 
Provedite šezdeset minuta u rukama stručnog terapeuta koji ne samo da će personalizirati tretman kože samo za vas, nego će i umiriti vaš um i smiriti tijelo u svijetu opuštanja. Tretman se izvodi u senzorskom okruženju napravljenom za opuštanje. Potpuno je prilagođen vašoj koži i uvijek različit.
 
Tretman započinje dvostrukim Dermalogica čišćenjem, Face Mapping analizom kože. 
 
Eksfolijacija na bazi rižinih enzima, salicilne kiseline, papaje i zelenog čaja zagladit će kožu i ubrzati obnovu stanica.
 
Zatim slijedi čišćenje lica ultrazvučnom špatulom, koje ostavlja kožu bez tragova iritacije i crvenila koji su učestali nakon klasičnog čišćenja lica te omogućuje omekšavanje i uklanjanje mitesera i blagi piling.
 
Na kraju se tretirana koža denezinficira ozonom i viskokom frekvencijom, lagano se izmasira koža lica, vrata i dekoltea te nanese odgovarajuća završna ampula, maska ili kombinacija maski, serum i krema.
 
Analiza kože daje detaljne informacije o njenom stanju što omogućuje personalizaciju proizvoda koji će se koristiti tijekom tretmana. Radi se o revolucionarnom pristupu analizi kože koji je stvoren na The International Dermal Instituteu ekskluzivno za Dermalogicu. Prilikom analize terapeut može uočiti probleme s miteserima, začepljene pore ili dehidrirane dijelove. Stručna analiza omogućuje uvid u točno određene probleme na pojedinim dijelovima lica koji nisu uočljivi pukim promatranjem, stoga je ovaj tretman prikladan za sve tipove kože.
 
Ovisno o rezultatima analize kože, terapeut će odabrati specifične Dermalogica proizvode za njegu vaše kože koji će se primijeniti prilikom pilinga i masaže.
 
Tretman popravlja tonus kože, osvježava ju i ublažava bore zbog čega će vaša koža na kraju tretmana apsolutno blistati! 
 
Dermalogica proizvodi 
 
Imaju kultni status među profesionalcima za njegu kože diljem svijeta. Radi se o proizvodima bez štetnih iritirajućih sastojaka poput umjetnih boja i mirisa, denaturiranog alkohola, lanolina i mineralnih ulja.
 
Dermalogica proizvodi produkt su The International Dermal Instituta koji već 31 godinu istražuje i stvara nove proizvode uz primjenu naprednih tehnologija i tehnika. Svjedočanstvo njihovog uspjeha je činjenica što su prvi odabir mnogih profesionalaca diljem svijeta, ali i mnoštvo zadovoljnih korisnika.

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

BB4U

bb4u.academia@gmail.com

01 777 0992, 095 663 6712

Brune Bušića 4, Zagreb, Hrvatska