Ponuda je istekla!

Detoksikacija algama, piling cijelog tijela i anticelulitna masaža!

ALPHA ET OMEGA d.o.o.

149.00 HRK

  • Anticelulitnom masažom se tretira dio tijela po izboru (ruke, noge ili trbuh) 
  • Umjesto parcijalne anticelulitne masaže možete odabrati klasičnu masažu cijelog tijela
  • Ponuda se odnosi samo na nove klijente

Ponuda je istekla!

Pomoću smeđe i plavo-zelene alge, diatomejske zemlje, morskog blata i zelene gline izbacite toksine iz tijela i vratite koži izgubljene minerale te ju učvrstite. Maska od algi koja se nanosi na tijelo odličan je anticelulitni tretman koji je u potpunosti siguran, dakle mogu ga koristiti i trudnice, dojilje, kronični bolesnici i sl. 

Maska je savršeni spoj svega dobrog što more pruža: smeđa alga, dijatomejska zemlja i morsko blato te zahvaljujući tim aktivnim sastojcima, maska ima izniman lipolitički učinak, pospješuje uklanjanje vode i toksina, opskrbljuje kožu mineralima, jača hidrolipidni sloj kože i usporava njezino starenje te, zahvaljujući aktivnom djelovanju algi, ima odličan anticelulitni učinak.

Piling tijela 

Pilingom se skida sloj mrtvih stanica sa kože i ona dobiva sjaj i mekoću te bolje upija hidratantna sredstva. Također, piling stimulira regeneraciju kože i čini ju mekšom, podatnijom i ljepšom. 

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža potiče rad limfe, cirkulaciju i njome izbacujemo višak tekućine i toksina iz organizma. Upotrebom raznih eteričnih ulja i masažom „razbijamo“ masne stanice, a kao rezultat postižemo glatku, napetiju kožu.

Iako su već  brojne stranice poveće knjige ispisane na temu borbe s neugodnim neprijateljem ženskog tijela – celulita, nije uzgred napomenuti još neke od načina kako ga svladati. Znamo već da su fizička ljepota i njegovan izgled uvelike produkt onoga što unosimo u organizam, čime se i kako hranimo, koliko se krećemo i slično. Međutim,  nekada ne pomaže ni to i rezultati nažalost izostaju.U tom slučaju priklanjamo se raznim metodama i anticelulitnim masažama koje su zbilja učinkovite u tom Sizifovom poslu.

 

 

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

ALPHA ET OMEGA d.o.o.

info@alphaetomega.hr

01 770 1106

Dobojska 28, Zagreb, Hrvatska