Ponuda je istekla!

Digitalni ortopan - kvalitetna snimka cijele čeljusti i odmah gotovi nalazi uz GRATIS pregled stomatologa za 149 kn!

Dentalni implantološko protetski centar Hurčak

149.00 HRK

  • Digitalni ortopan obavezan je postupak u planiranju protetske terapije
  • Jedina skupina kojoj se preporučuje odgoda snimanja su trudnice

Ponuda je istekla!

Digitalni ortopan

Ortopantomografska snimka ili digitalni ortopan je potpuna snimka donje i gornje čeljusti te je nužan i nezaobilazan za kvalitetnu stomatološku dijagnostiku jer pruža uvid u trenutno stanje usne šupljine i olakšava plan terapije.
 
Ortopan ima visoku preciznost prikazanih struktura što omogućuje stomatologu uočavanje više detalja kao i bolju dijagnostiku. Na ortopanu se mogu vidjeti patološki procesi oko korijena zuba, stanje kostiju i karijesne lezije na zubima. Sve navedeno čini ortopan najvažnijom snimkom u pravovremenom otkrivanju bolesti zuba.
 
U Dentalno implantološko protetskom centru Hurčak koriste najsuvremeniji  digitalni rendgen uređaj s dokazano najmanjom dozom zračenja na tržištu koji daje jasnu i najkvalitetniju snimku gornje i donje čeljusti.
 
Digitalni ortopan obavezan je postupak u planiranju protetske terapije (postavljanje aparatića, krunice, ugradnja ljuskice i slično), u ortodonciji, prije kirurških postupaka te kod postavljanja implantata.
 
Digitalni ortopan mogu koristiti gotovo svi, pa i djeca. Jedina skupina kojoj se preporučuje odgoda snimanja su trudnice. 
 
Dentalno implantološko protetski centar Hurčak
 
Dentalno implantološko protetski centar Hurčak s obiteljskom tradicijom nekoliko desetljeća pacijentima pruža kompletne stomatološke usluge na jednom mjestu uz najprecizniju dijagnostiku i najsuvremeniju tehnologiju u najmodernije opremljenim ordinacijama. 
 
Pacijenti ne trebaju gubiti dragocjeno vrijeme i odlaziti u digitalne centre kako bi snimili CBCT snimku već to mogu obaviti u sklopu DIPC Hurčak. 
 
Kompletne stomatološke usluge na jednom mjestu uz najprecizniju dijagnostiku i najsuvremeniju tehnologiju uz korištenje samo provjerenih visokokvalitetnih materijala jamstvo su zadovoljnih pacijenata. Besplatan prvi pregled uz plan terapije i mogućnost obročnog plaćanja te bezbolni zahvati samo su neke prednosti DIPC Hurčak. 
 
Kako bi svojim pacijentima mogli pružiti samo vrhunsku uslugu, individualan pristup te brzo i kvalitetno rješenje problema stručni tim doktora redovito prati svjetske trendove i stručno se usavršava. Jedino tako može biti ukorak s priznatim europskim i svjetskim stručnjacima iz područja dentalne medicine.

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Dentalni implantološko protetski centar Hurčak

info@dipc.hr

095 561 1550

Jaruščica 1a, Zagreb, Hrvatska