Ponuda je istekla!

Dubinsko čišćenje lica u 3 faze uz potpunu hidrataciju!

BB4U

189.00 HRK

  • Hydrafacial je najnoviji tretman koji nadomješta sve nedostatke "klasične mikroabrazije" te daje znatno bolje rezultate bez oporavka i komplikacija pri čemu dubinski čisti pore

Ponuda je istekla!

Dubinsko čišćenje lica u 3 faze!

Svakodnevno pranje lica s vodom te raznim sredstvima ne čisti kožu dovoljno temeljito. Izlaganje vanjskim uvjetima i raznim nečistoćama začepljuje pore te pogoršava ten, akne i druge bolesti, a teške kreme i make up dodatno začepljuju pore. Koža se obnavlja svakih 30 dana, no mrtvi slojevi kože zaostaju ako se ne uklone zasebno što nije dovoljno dnevnim čišćenjem lica. 
 
To nakupljanje mrtvih stanica kože služi kao hrana gljivicama i raznim parazitima te tako pogoduju razvoju različitih poremećaja poput seboreičnog dermatitisa i slično. 

HYDRAFACIAL TRETMAN
 
Hydrafacial je najnoviji tretman koji nadomješta sve nedostatke "klasične mikroabrazije" te daje znatno bolje rezultate bez oporavka i komplikacija pri čemu dubinski čisti pore.
 
Kod hydrafacial tretmana abrazija se radi posebnim nastavkom koji ima više navoja te pri 1 okretu ukloni znatno više mrtvih slojeva kože nego kod klasične mikroabrazije. Pokreti skidanja mrtvih slojeva kože su znatno brži nego kod klasične mikroabrazije te je tretman manje agresivan. Zbog toga su rezultati znatno bolji po pitanju smanjivanja pora, manjih bora, ožiljaka i pigmentacije. Osnovna razlika je što je ovo jedina tehnologija gdje se tijekom tretmana istovremeno radi abrazija, vakuum i vlaži koža. Serum bogat antioksidansima vlaži i umiruje kožu te skroz ukloni iritaciju. Zbog ovlaživanja kože ne diraju se zdravi slojevi kože.
 
RADIOFREKVENCIJA
 
Radiofrekvencija podrazumijeva kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišičnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena.
 
To je opuštajući  tretman koji uključuje primjenu kozmetičkog gela i toplog “štapića” kojim se prelazi po koži kružnim pokretima. Štap nježno zagrijava dubinske slojeve kože. To je zapravo trik kojim se zavarava mozak da pomisli kako je došlo do potencijalne ozljede. Ako mozak pomisli da je tkivo oštećeno, potiče organizam na samo iscjeljenje. Tako se povećava proizvodnja kolagena i zatezanje elastičnih vlakana u koži. To znači da se koža učvršćuje i podiže odmah nakon prvog tretmana.
 
Blaga toplina potiče i smanjenje broja masnih stanica te sužavanje pora. Za razliku od drugih sličnih tretmana, radiofrekvencija stimulira prirodnu obnovu kolagena koji kožu čini glatkom, elastičnom i  mlađom.

OXY TRETMAN
 
Usporenom cirkulacijom i nedostatkom kisika, stanice počinju ubrzano stariti, dolazi do smanjenja proizvodnje kolagena i time se stvaraju bore i mlohavost kože.
 
Tretman kisika podrazumijeva ubrizgavanje kisika u stanice kože čime se ubrzava metabolizam stanica, potiče se proizvodnja kolagena, koža izgleda svježije i blistavije te je otpornija na vanjske štetne utjecaje. Kisikom se ubrizgavaju i razne aktivne stvari za pomlađivanje kože, a sam tretman poboljšava ten jer kisik ubija bakterije koje žive duboko u porama. 

Vidimo se na tretmanu!
 

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

BB4U

01 777 0992, 095 663 6712

Brune Bušića 4, Zagreb, Hrvatska