Ponuda je istekla!

Estetska korekcija ušiju uz lokalnu anesteziju i predoperativni pregled na dan operacije u poliklinici Arcadia

Poliklinika Arcadia

4,550.00 HRK

  • Jednostavna operacija uz lokalnu anesteziju nakon koje se već drugi dan možete vratiti svakodnevnim aktivnostima
  • Konačan oblik uški vidljiv je 3 mjeseca nakon zahvata
  • Sve potrebne pretrage možete napraviti u Poliklinici

 

Ponuda je istekla!

Estetski kirurg vam omogućava korigirati neke nedostatke zbog kojih se osjećate loše ili ste izgubili samopouzdanje. Ovaj zahvat je tako jednostavan, a njegov rezultat će vam iskreno promijeniti život!

Odstojnost uški (klempave uši) je najčešća nasljedna anomalija među brojnim deformacijama na vanjskom dijelu uha. Ovaj estetski zahvat također korigira druge deformacije poput asimetričnosti, nejednakog položaja uški i slično. Korekcija ušiju (otoplastika) je jednostavna operacija kojom se lako otklanjaju svi navedeni problemi.

Korekcija odstojnosti uški ubraja se među najčešće zahvate u estetsko-korektivnoj kirurgiji.

Deformacija se primjećuje odmah nakon rođenja, a kasnije, osobito u pubertetu, stvara duboko nezadovoljstvo. Operativni zahvat može se izvršiti u dobi djeteta od 6 godina, kada završava rast uški. Golemi broj varijacije u tehnici svjedoči o složenosti anatomije uha i teškoćama u ostvarivanju trajno dobrih rezultata. Korekcija deformacije uške prije upisa djeteta u školu, može ga poštedjeti emocionalne traume izazvane zadirkivanjem druge djece zbog virenja uški iz kose.

Za estetsku korekciju odstojnosti uški potrebne su standardne pretrage krvi i urina: KKS; SE, koagulogram, GUK, urea, kreatinin; urin kompletni, a djeca se za korekciju odstojnosti uški upućuju kod pedijatra na predoperativnu obradu. Sve pretrage mogu se učiniti i u Poliklinici za estetsku i plastičnu kirurgiju Arcadia.

Operativnom zahvatu estetske korekcije uški prethodi konzultacijski pregled.

Ovdje pročitajte što je potrebno učiniti prije zahvata.


Stručni tim koji izvodi zahvat 

Estetski kirurg mr. sc. Bojan Ignatovski, dr. med, studij medicine završio je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Za vrijeme studija bavio se znanstveno-istraživačkim radom te je aktivno sudjelovao na dva studentska kongresa. Specijalizaciju iz Plastično-rekonstrukcijske kirurgije završio je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, položio završni ispit i stekao zvanje plastičnog kirurga. Edukaciju iz dječje kirurgije završio je u klinici za dječje bolesti u Klaićevoj u Zagrebu. U Francuskoj je bio na edukaciji iz estetske kirurgije, a do danas redovno pohađa sve postdiplomske studije i kongrese plastične i estetske kirurgije.

Mr. sc. Bojan Ignatovski, dr. med. proglašen je Najdoktorom za 2018. godinu po izboru pacijenata.
 

 

O Poliklinici Arcadia

Poliklinika za plastičnu kirurgiju i ginekologiju Arcadia formirana je kao prva ordinacija za estetsku kirurgiju na području Republike Hrvatske i danas bilježi petnaest godina uspješnog rada. 

Medicinski stručnjaci poliklinike za plastičnu kirurgiju i ginekologiju Arcadia nude Vam kvalitetno izvođenje estetskih i plastičnih operacija, kao i ostalih tretmana, te ugodan smještaj poslije operacijskih zahvata uz punu diskreciju. Smještaj je osiguran u udobnim jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s domaćim i satelitskim programom.

O Vama se brinu educirane medicinske sestre s dugogodišnjim iskustvom u estetskoj i plastičnoj kirurgiji. Sve to daje garanciju u uspješnosti liječenja.


Nema više skrivanja! Ispravite problem klempavih ušiju i s ponosom ih pokazujte! 
 

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Poliklinika Arcadia

poliklinika@poliklinika-arcadia.hr

043 675 200

Strma ulica 16, Daruvar, Hrvatska