Ponuda je istekla!

Face lifting vitaminom A i radiofrekvencija!

Beauty salon Amon Ra

159.00 HRK

  • Održava se mladenački izgled kože i prolongira starenje
  • Tretiraju se i očni kapci i područje oko očiju s pastom vitamina A
  • Zateže se opuštena koža, pomlađuje lice, smanjuju se bore
  • Koža postaje napetija, glatka i mlađa

Ponuda je istekla!

Pokažite svoje pravo lice - izgledajte svježe i mladoliko s današnjom ponudom salona Amon Ra! Osjećajte se pred ogledalom kao da vrijeme ide unatrag!

Ponuda uključuje Face lifting vitaminom A i radiofrekvenciju lica! Tretman s jakom koncentracijom A vitamina djeluje na vidljivo smanjenje bora, atrofiju kože, suhu i dehidriranu kožu, te kožu pod stresom kao i na ostale nepravilnosti na koži kao što su mrlje i ožiljci. Ostale dobrobiti tretmana su: Regeneracija kože na mjestima oslabljene kolagensko elastinske veze te štiti nove stanice od oštećenja; Zatezanje kože, omekšavanje bora; vlaži kožu i vraća tonus koži; Potiče razvoj novih stanica i održava mladenački izgled kože, te prolongira starenje.

Ovim tretmanom tretiraju se i očni kapci i područje oko očiju, čime se smanjuju bore, vrećice oko očiju i opuštena koža. Nema nus pojava i daje trajne rezultate. 

Radiofrekvencija lica je idealan tretman za one koji žele efekt liftinga, a ne žele nikakve kirurške intervencije. Tretmanom se zateže opuštena koža, pomlađuje lice, smanjuju se bore te obnavlja oštećena strukturu kože. Ovaj tretman učinit će čuda za vaš ten, jer sitne bore nestaju, dok se dublje primjetno smanjuju. Koža postaje zdravija, nahranjena, a samim time i pomlađena. Odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima!

Uživajte u novoj mladosti vašeg lica!

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Beauty salon Amon Ra

tomic.ljubica1@gmail.com

(091) 9212 640

Cambierieva ulica 9, Rijeka, Hrvatska