Ponuda je istekla!

HIFU - nekirurški face lifting uz prethodnu analizu kože i zlatnu maskicu za pojačani efekat liftinga GRATIS!

Tajna Ljepote - Salon za oblikovanje tijela i mršavljenje

359.00 HRK

  • Samo jedan tretman dovoljan je za odlične rezultate!
  • Prava i jedina alternativa 'iglama' i kirurškim zahvatima
  • Nakon tretmana nema oštećenja na koži i nije potreban oporavak
  • Rezultati koji su začudili i nas

Ponuda je istekla!

Tretman HIFU izvodi educirana kozmeticarka koja ujedno drzi i edukaciju istog tretmana za salone ljepote diljem Hrvatske. Do sada je 'uljepsala' preko 150 zena iz Hrvatske i Slovenije, provjerite i Vi zasto bas u salonu Tajna ljepote pomladiti svoje lice!

 
Rezultati su naime vrlo slični onima nakon kirurške intervencije ali bez anestezije te vremena oporavka. Moguće je blago crvenilo nakon tretmana koje nestaje u roku 15-ak minuta te se nakon toga na lice može odmah nanijeti šminka.
 
U većini slučajeva DOVOLJAN JE SAMO JEDAN TRETMAN u dvije godine,  a rezultati će biti vidljivi odmah nakon tretmana, a krajnji rezultat do 3 mjeseca od tretmana.
 
Velika je prednost ovog tretmana što mu rezultati traju od jedne do dvije godine (ovisno o problematici koja se tretira).
 
Tehnologijom fokusiranog ultrazvuka (HIFU) kontrolirano se zagrijava tkivo na dubini od 3 do 4 mm, čime se stvaraju znatne količine kolagena. Tretman se izvodi s pomoću 3 različita aplikatora što prvi puta omogućuje pristup SMAS tkivu, to jest trećem sloju između mišića. Upravo zbog toga kranji rezultat je vrlo sličan onome izvedenom kirurškom intervencijom.
 
Tretman je namijenjen osobama iznad 30. godina života koje žele izgledati mlađe a na čijem se licu primjećuje gubitak tonusa, proširene pore te plitke ili duboke bore.
 
Ovaj revolucionarni i jedinstveni uređaj može:
✔ potpuno ukloniti bore na čelu
✔ podignuti obrve za 3 – 4 mm (podignuti gornje kapke)
✔ ublažiti do potpuno ukloniti bore oko očiju
✔ ublažiti do potpuno ukloniti podočnjake
✔ suziti proširene pore
✔ učvrstiti i podignuti obraze
✔ ublažiti ili potpuno ukloniti nazolabijalne bore i bore između nosa i usnica
✔ zategnuti vrat
✔ zategnuti i ukloniti podbradak
✔ zategnuti dekolte
 
TIJEK TRETMANA:
 
Prije tretmana napraviti ćemo analizu kože kako bi se utvrdilo točno stanje i tip kože. Nakon analize savjetovati ćemo vas o preparatima za kućnu njegu kože.
 
Tretman započinjemo čišćenjem lica te enzimatskim pilingom kojim se koža priprema za tretman HIFU aparatom. Zatim ocrtavamo lice prema definiranoj shemi, podešavamo parametre i odabiremo odgovarajući nastavak.
 
Na lice se obavezno nanosi dostatna količina gela koja će omogućiti nesmetano izvođenje tretmana. Po završetku tretmana slijedi završna njega.
 

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Tajna Ljepote - Salon za oblikovanje tijela i mršavljenje

info@tajnaljepote.hr

(01) 889 7447, 091 5004 910

Bužanova 24a (smeđa dvorišna zgrada), Zagreb, Hrvatska