Ponuda je istekla!

IPL brazilska depilacija - 6 tretmana

Jean d`Arcel, Medical & Beauty Institut

295.00 HRK

  • IPL je sigurna, brza i bezbolna metoda
  • Bitno je samo da na tretman dođete kada su dlačice u svojoj početnoj fazi rasta
  • Postupak se ponavlja više puta u dogovorenim intervalima, ovisno o debljini i boji dlačice i kože

Ponuda je istekla!

Depilacija je trajna, akcija nije!

Od svih ženskih manjih i većih rituala, vjerojatno nije pretjerano reći da depilacija spada u one najomraženije i najiritantnije. Osim što iziskuje opetovano ponavljanje iste radnje, često je i sam rezultat prilično kratkotrajan pa dlačice ponovo izrastu u roku od par dana do par tjedana, ovisno kojom metodom se služite.

Postoji rješenje i za to. Stoga, hvala "Intensive Pulsed Light" metodi uklanjanja neželjenih dlačica s tijela za njeno postojanje :)

IPL depilacija podrazumijeva trajno uklanjanje dlačica s lica i tijela. Sigurna je, brza i bezbolna. Cijeli postupak je prilično jednostavan. U kožu usmjeravamo svjetlost koja se u folikuli dlačice pretvara u toplinsku energiju koja pak spaljuje njezin korijen.

Bitno je samo da na tretman dođete kada su dlačice u svojoj početnoj fazi rasta. Vremenski period rasta dlačica, inače je različit za svako područje na tijelu. Postupak se ponavlja više puta u dogovorenim intervalima, ovisno o debljini i boji dlačice i kože. U tom periodu dlačice se ne bi smjele čupati kako bismo sačuvali korijen koji palimo. 

 

Iskoristite priliku i pojednostavite život trajnom depilacijom!

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Jean d`Arcel, Medical & Beauty Institut

info@jean.com.hr

01 48 12 638

Kaptol 18, Zagreb, Hrvatska