Ponuda je istekla!

Jadranovo, Apartmani Fruk***: 3 ili 4 dana odmora za 2 osobe od 479 kn!

Apartmani Fruk***

479.00 HRK

  • Prilikom kupovine birate želite li ponudu za 3 ili 4 noćenja
  • Apartmani s pogledom na more

Ponuda je istekla!

Dobrodošli u Jadranovo, u apartmane Fruk. Najbolje mjesto da provedete svoj odmor uživajući.

U našim apartmanima možete se opustiti i odmoriti, oslobođeni gužve i stresa, možete ne činiti ništa, a opet osjetiti snažan osježaj zadovoljstva i užitak u čarima prekrasne prirode.

Okolina koja okružuje apartmane idealna je za duge šetnje kroz prirodu, jutarnje trčžistom anje svježim zrakom i vožnje biciklom. U Jadranovu možete uživati u odmoru i rekreaciji, možete plivati i roniti u kristalno čistom moru, penjati se na brda ili samo šetati i otkrivati ostatke drevnih kultura. Možete uživati u pecanju ili tek izležavati se na plaži i loviti boju na suncu.

Jadranovo je prepoznatljivo po brojnim plažama,uvalama,prirodnim fenomenom ljekovitog blata u uvali Lokvišće,tradiciji ribarskih zabava i čistom moru.

Provedite svoj odmor na najbolji mogući način i uživajte u svakom trenutku.

Jadranovo - nekad malo ribarsko i mjesto zidara, nalazi se na obali Jadranskog mora, 8 km udaljeno od Crikvenice. Danas je Jadranovo turistička atrakcija, zahvaljujuči svojoj netaknutoj prirodi, tišini, kristalno čistom moru, prirodnim plažama i velikom broju uvala, sa šetalištima uz samo more, okruženim borovim šumicama. Među karakteristične turističke atrakcije možemo ubrojiti i ljekovito blato, koje se može naži u uvali Lokvišže, koja također predstavlja i arheološko nalazište iz doba starog Rima i gdje je smještena crkva Svetog Jakova. U središtu mjesta nalazi se banka, poštanski ured, liječnička ambulanta, mjenjačnica i trgovine, kao i veliki market. U Jadranovu takožer ima veliki broj kafića, barova i restorana, koji nude specijalnu kuhinju. Ovdje se možete dobro zabavljati ili pak uživati u miru i odmoru, izbor je vaš.

 

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Apartmani Fruk***

snezanafruk@gmail.com

051 247 050, 091 8812 787

Ivana Perhata Ricića 11, Jadranovo, Hrvatska