Ponuda je istekla!

Doživite bajku u prekrasnoj Fairy tale house nadomak Jastrebarskog!

Fairy tale house

500.00 HRK

  • Pored grada Jastrebarskog, samo 35 km od Zagreba
  • Planinska kućica izrađena u norveškom stilu, od drva i prirodnog kamena
  • Kuća je potpuno opremljena i namještena

Ponuda je istekla!

Pronađite svoju oazu mira i ljepote u Parku prirode Žumberak - Samoborsko gorje koje svojom prirodom, bogatstvom šuma, livada i pašnjaka, izvora i potoka pruža idilične prizore kao iz bajke!

Tu, pored grada Jastrebarskog, samo 35 km od Zagreba, čeka vas predivna planinska kućica izrađena u norveškom stilu, savršeno mjesto za bijeg od vrućine gradskog asfalta!

Fairy tale house  se sastoji od prizemlja gdje je dnevna soba s kaminom povezana s blagovaonom, kuhinjom i kupaonom. Na katu se nalaze dvije spavaonice. Posebnost kuće je da je u cijelosti izgrađena od drva i prirodnog kamena. Kuća je potpuno opremljena i namještena. Kamenom je popločena obala ispod koje prolazi divlji gorski potok, a na obali se nalazi ognjište s mogućnošću korištenja roštilja. Za vrijeme boravka osiguran je parking za do 3 automobila (mogućnost dodatnog parkinga), kućni ljubimci su dobrodošli, a pušenje je dozvoljeno. Kuća je kompletno opremljena priborom za pripremu i konzumaciju jela i pića. Također u kući je dostupan i besplatan WiFi. 
 
 
Žumberak je kao stvoren za aktivnosti u prirodi: planinarenje, biciklizam, šetnje prirodom... Zaljubljenici u planinarenje rado će pohitati na vrhove Oštrc i Japetić ili posjetiti drevnu utvrdu Okić grad. U nizinama vas čekaju prelijepi Samobor, Jastrebarsko i Ozalj.
 
Istražite ljepote Žumberka!

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Fairy tale house

bajka.fairytale@gmail.com

(0)98 9479 767

Vranov dol 51, Jatrebarsko, Hrvatska