Ponuda je istekla!

Kemijsko čišćenje unutrašnjosti automobila za 399 kn!

AZ CAR servis & detailling

120.00 HRK

  • Usluga traje 24 sata
  • Čišćenje uključuje detaljno čišćenje svih tapeciran površina sjedala, oplate, podovi, gepek-osim krova

Ponuda je istekla!

 Kemijsko čišćenje automobila
 
Osim radnog mjesta i svoga kreveta, mjesto gdje prosječan čovjek provede dobar dio dana, što zbog nužde, što zbog navike, jest automobil. Onaj tko ga ima, a takvi su u većini i s nekoliko auta po kućanstvu, koristi ga svakodnevno.
 
Nekima je doslovno sastavni dio posla provesti u autu gotovo cijeli dan. Naravno da će to rezultirati nakupljanjem smeća, prašine i blata. Auto redovno treba čistiti, kako izvana, tako i njegovu unutrašnjost.
 
Jednako kao što urednost stana ili kuće šalje određenu poruku o vama, jednak je slučaj i s održavanjem čistoće i urednosti vašeg limenog ljubimca.
 
Čist, sjajan, mirisan i reprezentativan auto stavit će trenutni osmijeh na lice svakom vlasniku automobila. Odmah se sjetite svih onih sjajnih modela u izlozima autosalona pa ako nikako, možete im parirati u čistoći i sjaju. Kako? Tako da ga redovito čistite izvana i iznutra. 
 
Kemijsko i dubinsko čišćenje pomaže u zaštiti tapecirane unutrašnjosti vašeg automobila. Kemijskim čišćenjem riješit ćete se nakupljene prljavštine, grinja i neugodnih mirisa kao što je primjerice onaj od cigareta i duhanskog dima. 
 
Ovakav način čišćenja auta potrebno je napraviti bar jednom godišnje obzirom da redovno usisavanje i pranje često nije dovoljno. 
 

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

AZ CAR servis & detailling

az.servis.st@gmail.com

091 9378309

Ul. Joze Kljakovića Šantića, Solin, Hrvatska