Ponuda je istekla!

Klasična, relax ili medicinska masaža cijelog tijela (60 min)

Sun & Beauty, studio za sunčanje

99.00 HRK

  • Opuštaju se mišići i uklanja stres
  • Pospješuje se cirkulacija i povećava energija

Ponuda je istekla!

Redovita masaža tjera bolesti, popravlja raspoloženje i čini nas ljepšima

 
Masaža snažno djeluje na zdravlje i raspoloženje, posebice ako se prakticira redovito. Prikladna je za sve uzraste, a masirati se možete i sami. Da bi se postigao željeni učinak nije potrebno masirati cijelo tijelo.
 
Naime, istraživanja pokazuju da čak devedeset posto bolesti nastaje zbog stresa. Masaža je odličan način da se oslobodite stresa, a primjenom opuštajućih eteričnih ulja njezin se  učinak povećava.
 
Masaža opušta tijelo psihički i fizički. Stoga, ako ste pod stresom, priuštite si kvalitetnu masažu - ona će garantirano pružiti olakšanje.
 
 
Klasična medicinska masaža je osnovna manualna tehnika koja se provodi ručnim pokretima glađenja, gnječenja, trljanja, protresanja, a ima za cilj opuštanje bolova i napetosti u pojedinim regijama tijela. Pokreti koji se koriste uglavnom su u smjeru protoka krvi iz mekih tkiva prema srcu. Ovom se masažom postiže opuštanje napetosti u mišićima, te uklanjanje nakupina mliječne kiseline. Masažom se pospješuje cirkulacija i stimulira rad metabolizma, što dovodi do smanjenja boli i napetosti.
 
Svako živo biće stalno razmjenjuje energiju sa svojom okolinom. Ponekad, iz niza razloga, razmjena energije može dovesti do ozbiljnog disbalansa koji može biti čimbenik za nastajanje raznih bolesti. Simptomi glavobolje, mišićne napetosti, ukočenosti u predjelu ramena i vrata ili težine u nogama upućuju na psihičku napetost reflektiranu u tijelu. Za takva stanja koristi se kombinacija tehnika masaže uz odgovarajuća eterična ulja i opuštajuću glazbu u toplom prostoru. Masažom nastojimo ukloniti stanje duboke psihičke i fizičke napetosti u vidu smanjenja stresa.

Korištenje kupona trenutno nije uneseno

Sun & Beauty, studio za sunčanje

info@sunandbeauty.hr

091 5818 141

Tratinska 38 (ulaz iz ulice Huga Badalića), Zagreb, Hrvatska

Otključaj skrivene ponude s popustima do -50%! 🤫 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter i započni lov na popuste! Budi brz!