Ponuda je istekla!

Klasična masaža cijelog tijela i tretman u regeneracijskoj komori s kisikom!

Wellnes Centar Aquathermal

149.00 HRK

  • Prva regeneracijska komora s kisikom i ozonom u Hrvatskoj
  • Antistresni i blagotvorni učinak na organizam
  • Detoksikacija organizma i opuštanje mišića, povećanje energetskog nivoa

Ponuda je istekla!

Panthermal komora

PRVA REGENERACIJSKA KOMORA SA KISIKOM I OZONOM U HRVATSKOJ!!!
 
PANTHERMAL komora objedinjuje nekoliko tretmana u jednom:
 
Detoksikacija se odvija pomoću ionizirane pare, koja potiče znojne žlijezde i otvaranje pora čime se obilno izlučuje voda, štetne i beskorisne tvari, a stanice se opskrbljuju kisikom.
 
Molekularni kisik u tijelo ulazi cijelom površinom kože i stimulira cirkulaciju i rad organa. Aktivni kisik u literaturi je predstavljen kao koristan i bitan za metabolizam, pa je iz tog razloga i zbog njegovog antibakterijskog učinka definiran kao “krijepilo za tijelo”.
 
Aktivni kisik ili ozon nema nikakvog toksičnog djelovanja na organizam, a u manjim količinama djeluje antiseptički, antibakterijski, metabolički kod oksigenizaciju kod anemije i intoksikacije, umanuje brzinu sedimentacije, pozitivno djeluje naneurovegetativni sistem.
 
Korištenjem mješavine korisnih plinova (molekularni i aktivni kisik) kroz kožu, zajedno sa ioniziranom parom postiže se:
 
✓ antistersni učinak
✓ detoksikacija organizma
✓ usporavanje starenja stanica
✓ opći ili lokalni učinak mršavljenja
✓ anticelulitni učinak
✓ opuštanje i savladavanje svih vrsta umora
✓ povećanje energetskog nivoa unutarnjih organa
 
Tretman u regenracijskoj komori Panthermal zaista omogućava objektivnu detoksikaciju pomoću ionizirane pare koja stimulira znojne žlijezde i otvaranje pora. To izazivaobilno znojenje na niskim temperaturama (37° – 42°C), uslijed čega se iz organizmaizlučuje voda zajedno s neupotrebljivim i štetnim otpadnim tvarima, a stanice u tkivu istovremeno primaju kisik.
 
 
Na taj se način molekularni kisik perkutno apsorbira čitavim tijelom osim glave.
 
Ovaj oblik kisika stimulativno djeluje na krvotok i rad organa. U stučnoj literaturi možemo čitati o tome da se čisti kisik koristi i da je često od presudnog značaja kod aktiviranja općih procesa izmjene tvari, stoga su ga i nazvali “tjelesni tonik”. Znojenje je normalni tjelesni proces kojim se ljudsko tijelo hladi i regulira tjelesnu temperaturu.
 
Temepertura od 37 stpnjeva C predstavlja ravnotežu između proizvodnje tjelesne temeperature kao rezultata različitih kemijskih procesa u tijelu, odnosno metabolizmu, te gubitka topline.
 
U kombinaciji sa aromaterapijom,  koje se pripravlja s obzirom na probleme, tegobe  ili indikacije, u dogovoru sa klijentom određujemo temperaturu unutar komore, dužinu trajanja tretmana, vrstu i količinu aromaterapije, kao i količinu i vrijeme protoka aktivnog kisika.
 
Ozon ima pozitivan učinak na zacjeljivanje rana, stimulaciju imunološkog sustava, oksigenaciju i prokrvljenost tkiva, na smanjenje oteklina i boli, pospješuje proces kromatolize (zaraštavanja) kod djelomične rupture mišića, oštečenja ligamenata, oštečenja hrskavice, zaraštavanja mekog tkiva nakon operacija, bržeg zaraštavanja ožiljaka bez priraslica.

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Wellnes Centar Aquathermal

wellness.aquathermal@gmail.com

091 3473 393

Samoborska cesta 78, Zagreb, Hrvatska