Ponuda je istekla!

Kompletan ginekološki pregled (ginekološki pregled + PAPA test + UZV) s konzultacijama!

Ustanova za zdravstvenu skrb Vaš pregled 1

270.00 HRK

  • Nalazi Papa testa gotovi su kroz tjedan dana 
  • Ginekološki pregled treba obaviti najmanje jednom godišnje 
  • Ordinacija je opremljena najsuvremenijom opremom i aparatima

Ponuda je istekla!

Ginekološki pregled
 
U životu svake žene, ginekološki pregled predstavlja obvezu, ne opciju. Otprilike u dobi od 16 godina, preporučuje se da mlade djevojke odu na prvi ginekološki pregled, neovisno o tome da li su spolno aktivne. 
 
Poremećen i neredovit menstrualni ciklus, obilne mjesečnice ili pak njihov izostanak te možda samo informativni razgovor sa stručnom osobom, također su razlog za odlazak ginekologu. Prije samog pregleda obavlja se razgovor s liječnikom, kako bi se utvrdila specifična problematika svake klijentice.
 
Papa test
 
Nakon razgovora prelazi se na pregled rodnice spekulumom i uzimanje brisa u sklopu „papa testa“ što može u trenutku izazvati blago nelagodan osjećaj. Uzimanje papa testa obavlja se najmanje jednom godišnje kao redovna kontrola zdravlja i stanja  grlića maternice.  
 
Papa test  je učinio veliki uspjeh u prevenciji raka vrata maternice jer se njime mogu dokazati abnormalne stanice vrata maternice i rani znakovi tumora. Ukoliko se promjene otkriju na vrijeme, liječenje je i više nego uspješno. Međutim, ukoliko povratni nalaz pokaže prisutnost abnormalnih stanica, ovisno o stupnju i tipu abnormalnosti tih stanica, ginekolog će ponoviti test ili vas uputiti na dodatno liječenje.
 

Korištenje kupona trenutno nije uneseno

Ustanova za zdravstvenu skrb Vaš pregled 1

ginekologija@vaspregled.hr

01 5811 588

Trpinjska 5a, Zagreb, Hrvatska

Otključaj skrivene ponude s popustima do -50%! 🤫 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter i započni lov na popuste! Budi brz!