Ponuda je istekla!

Kupres, hotel Kupres***: 3 dana skijanja za dvoje od 649 kn!

Hotel Kupres***

649.00 HRK

  • Sve poznatije i popularnije kupreško skijalište okuplja mnoštvo skijaša i bordera
  • 2h vožnje od Splita
  • Povoljan geografski položaj jamči 100 dana snijega
  • Možete uživati u noćnom skijanju, sanjkanju, vožnji na motornim sanjkama

Ponuda je istekla!

Hotel Kupres nalazi se na Kupresu. Ovaj objekt s 3 zvjezdice nudi besplatni WiFi, sobe s pogledom na planinu i pristup hidromasažnoj kadi. Također obuhvaća restoran u kojem se poslužuju jela domaće i međunarodne kuhinje te bar u kojem se gosti mogu opustiti uz koktele.  Sve hotelske sobe uključuju radni stol, TV ravnog ekrana i vlastitu kupaonicu. Također sadrže ormar. U okolici gosti mogu uživati u skijanju i vožnji bicikla.

Sve poznatije i popularnije kupreško skijalište okuplja glavninu skijaša i bordera, posebno iz zapadne BIH i Dalmacije. Udaljeno je svega 5 kilometara od Kupresa te nepunih dva sata vožnje od Splita. Povoljan geografski položaj na nadmorskoj visini od 1250 m i oštra planinsko-alpska klima jamče 100 dana snijega što ga čini idealnim odredištem za skijanje i skijaše rekreativce.
 
U rasponu od 1150-1250m skijaši mogu pronaći 4 skijaške staze ukupne duljine cca. 13 km a skijašima su na raspolaganju dvosjedežnica, 2 ski lifta(sidro) i jedan baby lift za najmlađe. Osim skijanja možete uživati i u sanjkanju, noćnom skijanju, vožnji na motornim sanjkama te sanjkama sa psećom zapregom, a ukoliko nemate vlastitu skijašku opremu možete je iznajmiti na skijalištu. Sa svih strana okruženo je planinama a taj prizor ostavlja upečatljiv dojam gotovo na svakog tko ga vidi.
 
Klima je oštra, planinsko alpska sa prosječnom godišnjom temperaturom od 5,7 C. Prosječna zimska temperatura je 2 C, snježnih dana u godini ukupno je 55, a prosječna visina snijega rijetko kad je ispod 25 cm. Ovakvi uvjeti jamče kvalitetno skijanje tijekom cijele sezone. 

Vidimo se na Kupresu!

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Hotel Kupres***

commo@tel.net.ba

(00387) 34276 110, (00387) 63331 175

Hercegovačka bb, Kupres, Bosna i Hercegovina