Ponuda je istekla!

Laminacija obrva, oblikovanje koncem i bojanje!

BB4U

121.00 HRK

  • Zahvaljujući laminaciji obrve izgledaju puno ljepše, urednije i gušće
  • Tretman je potpuno bezbolan

Ponuda je istekla!

Pravilno oblikovane i iscrtane obrve imaju moć u potpunosti transformirati lice i zato svaka žena težim lijepim i njegovanim obrvama.

 
Laminacija obrva odlična je za žene svih dobnih skupina, a posebno starije žene koje se suočavaju s problemom rijetkih obrva, žene s jako rijetkim obrvama ili one svijetle kose koje najčešće imaju gotovo nevidljive obrve. Beauty stručnjaci tvrde kako ćete se, jednom kada probate ovaj tretman, zauvijek zaljubiti u njega.
 
Zahvaljujući laminaciji obrve izgledaju puno ljepše, urednije i gušće, a ovaj se tretman dlačica koristi posebnom tehnologijom. Postupak je gotovo identičan s već poznatim postupkom laminiranja kose, no za to se, naravno, koriste i druge tvari.
 
Ovaj potpuno bezbolni tretman funkcionira tako da se na obrve nanosi poseban sastav, zbog kojeg dlačice postaju zdravije, a izgledaju lijepo, njegovano, imaju pravilan oblik. Proces laminiranja sastoji se od tri faze. U početnoj fazi uklanjaju se nepravilnosti te se na dlačice nanosi keratin koji ih ispunjava i na taj način obnavlja - postaju elastične, glatke i sjajne.
 
U drugoj fazi cilj je postići bolju pigmentaciju obrva. Ako su obrve oštećene i prorijeđene, počinju gubiti svoju izvornu boju, stoga se u ovoj fazi tretmana nanosi pigment (boja) direktno na vlas.
 
U trećoj i završnoj fazi obrve se štite uz pomoć posebnih keratina koji tvore vrlo tanak film i štite dlačice od vanjskih utjecaja te na taj način povoljno utječu na rast kose. Osim što će obrve djelovati urednije i sjajnije, prozirni film učinit će obrve vizualno debljima.

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

BB4U

01 777 0992, 095 663 6712

Brune Bušića 4, Zagreb, Hrvatska