Ponuda je istekla!

Lasersko uklanjanje dlačica za muškarce - u 4 dolaska zauvijek uklonite dlačice od 260 kn!

Studio Nice

260.00 HRK

  • Ponuda je namijenjena muškarcima te se odnosi na 1 dolazak!
  • Diodni laser najučinkovitiji je aparat u području uklanjanja dlačica
  • Tijekom tretmana koristi se novi model diodnog lasera vrhunske kvalitete MC200

Ponuda je istekla!

Diodni laser za trajno uklanjanje dlačica

 
Kada rezervirate tretman za uklanjanje neželjenih dlačica, očekujete da ćete postići velike rezultate i trpjeti što manje nuspojava. Razumijevanje tehnologije koja se koristi za uklanjanje dlačica može biti teško i često obmanjujuće, što otežava saznanje dobivate li najbolju vrijednost za svoj novac. Najvažnija stvar koju morate razumjeti prije nego što rezervirate lasersko uklanjanje dlačica je razlika između IPL-a i diodne laserske tehnologije.
 
Razlika između IPL-a i diodnog lasera
 
IPL (intenzivna pulsirajuća svjetlost) često se naziva lasersko uklanjanje dlačica, ali zapravo to nije. Pravi laser putuje duž jedne fokusirajuće valne duljine i može duboko prodrijeti u kožu da bi uništio korijen svake dlačica. IPL strojevi koriste snažno svjetlo širokog spektra koje uništava korijen dlačice, no budući da postoji mnogo valnih duljina, penetracija nije tako duboka, što može rezultirati neujednačenim rezultatima. 
 
Još jedna velika razlika je u tome što se laserska tehnologija primjenjuje na svim bojama kose i kože, dok je IPL tehnologija najprikladnija za svjetlu kožu i tamniju kosu. Klinička istraživanja dokazala su da je lasersko uklanjanje diodnim laserom učinkovitije i rezultati traju dulje od IPL-a. Valna duljina diodnog lasera je puno preciznija, te je okolna epiderma manje pogođena. Na taj način se neželjene nuspojave poput crvenila i oteklina rijetko događaju.
 
 
Diodni laser
 
Diodni laseri najučinkovitiji su na tržištu i području uklanjanja dlačica. Princip rada diodnog lasera za uklanjanje dlačica je sljedeći: kontrolom mikroprocesora lasersko napajanje može osigurati podesivu konstantnu struju za laserski modul, dok laserska dioda velike snage u laserskom modulu može transformirati električnu energiju u svjetlost, generirati kontinuiranu lasersku zraku s kombiniranom valnom duljinom od 755 nm, 808 nm i 1064 nm za različite boje kože.
 
Novi model diodnog lasera vrhunske kvalitete MC200 je kombinirani laserski uređaj s tri različite valne dužine od 755 nm, 808 nm i 1064 nm koje koristi za različite boje kože. Odabirom valne dužine za svaku pojedinu boju možemo jednako tretirati  svijetlu i tamnu dlačicu.
 
Potpuno je siguran jer utječe samo na specifične strukture dlačica i folikula, ostavljajući okolnu kožu nedirnutom. Potrebno je niz tretmana (optimalno je 4 do 8 tretmana za najbolje rezultate), a broj potrebnih tretmana ovisi o području koje se tretira, gustoći dlačice i tipu kože. Određeni tipovi kože pogodniji su za taj proces od drugih. 
 
S diodnim laserom veće površine mogu se tretirati odjednom. Laserski tretman obično je 4 puta brži od IPL tehnologije. Lasersko uklanjanje dlačica s diodama je postupak s niskim rizikom koji uključuje minimalnu nelagodu, jer uređaj omogućuje hlađenje kože tijekom tretmana. 

Kakvi su rezultati?
 
Rezultati se razlikuju od osobe do osobe. U 4 dolaska nestaju sve dlačice, a neki klijenti zahtijevaju ponavljanja jednom, dva put godišnje. dok se kod ostalih dlačice ne vraćaju. Kada prolazite kroz vaš tretman, vaš terapeut će odrediti slijed tretmana ovisno o stopi ponovnog rasta, tipu i boji kože i dlačice. 
 

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Studio Nice

gabrijelabp@gmail.com

01 7077 225, 091 1368 905

Barčev trg 6, Zagreb, Hrvatska