Ponuda je istekla!

Maderoterapija i presoterapija! Idealna kombinacija na dvije lokacije!

Glitter&Glam

99.00 HRK

  • Maderoterapija ubrzava rad limfnog sustava i cirkulacije, izbacuje toksine i višak vode
  • Zateže kožu i vidljivo uklanja celulit
  • Presoterapija razgrađuje celulit, potiče rad metabolizma i utječe na smanjenje obujma

Ponuda je istekla!

Maderoterapija je tehnika uklanjanja narančine kore uz pomoć masaže s rezbarenim drvenim valjcima koja je sve popularnija i u Hrvatskoj!

Metoda je nastala devedesetih godina prošlog stoljeća u Kolumbiji, a u posljednje vrijeme veliki je hit u Hrvatskoj. Ne samo da smanjuje narančinu koru na kritičnim područjima tijela, ova metoda ima i druge blagodati. Maderoterapija pomaže svima koji imaju problema s tonusom mišića, cirkulacijom ili zadržavanjem vode zbog hormona i načina života.

Osim podizanja tonusa kože i oblikovanja figure, ubrzava rad limfnog sustava i cirkulacije, izbacuje toksine i višak vode, zateže kožu i tako učinkovito uklanja celulit.

Valjcima se ponavljaju serije pokreta stalanim pritiskom na duboki celulit i masne stanice. Primjenjujući taj tretman na mišiće, masne naslage i celulit, stimulira se limfni sustav čime oslobađamo organizam od nagomilanih toksina. Oslobađanje od toksina potiče metabolizam na brže trošenje masti, ubrzava cirkulaciju i tako pokreće celulit (kao i ostale toksine, višak vode…) k mjestu izbacivanja, tj. urinarnom i probavnom traktu. Masne stanice i celulit pod tim pritiskom prazne te toksini odlaze u željenom smjeru, a smjer masaže uvijek je prema putu limfnog sustava. Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana.

Presoterapija je jednostavna, brza i sigurna. Ova terapija je medicinsko-kozmetički tretman koji osim što potiče brži rad metabolizma, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva ujedno utječe i na smanjenje obujma. Izuzetno je djelotvorna kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika te bržu i bolju lipolizu. 

Tretman presoterapije se odvija bez nanošenja ulja ili krema, dakle na čistoj koži, izvodi se aparatom uz pomoć rukava/nogavice koji se pune zrakom u programiranim vremenskim intervalima. Upuhivanjem zraka se stvara pritisak na određene dijelove tijela, a međustanična tekućina koja se taložila se tada potiskuje natrag u krvotok.

Glitter&Glam vas čeka!

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Glitter&Glam

glitterglamzg@gmail.com

(097) 7848 411 (Maksimir), (097) 6283 971 (Jarun)

Ulica Vjekoslava Heinzela 3 (Maksimir) i Pakoštanska 3 (Jarun), Zagreb, Hrvatska