Ponuda je istekla!

Magic Well Prečko - 2 mjeseca kružnog treninga za žene s uključenom upisninom za samo 340 kn!

Magic Well Prečko

340.00 HRK

  • Namijenjen isključivo ženama svih starosnih dobi
  • Aktivira sve najvažnije grupe mišića u vrlo kratkom periodu
  • Analiza figure, mjerenje masnoće u tijelu
  • Na treninge dolazite kada želite i koliko želite

Ponuda je istekla!

Magic Well trening je uspješan jer nudi potpuni kardio trening i trening snage u samo 30 minuta, i za to vrijeme možete potrošiti cak i do 500 kalorija. Trening se odvija na jednostavnim hidraulicnim spravama, tako da se ne morate muciti s premještanjem utega. Sprave su prilagodene ženskom tijelu, blage su za zglobove i nema opasnosti od povreda.

Takoder, zabavan je i brz, a kombinacijom vježbi snage i kardio vježbi štiti mišice, ubrzava metabolizam i sagorijeva masti.

Sprave, osim što su lagane za rukovanje, pospješuju visoku potrošnju kalorija i smanjuju postotak masnoce u tijelu, definiraju muskulaturu i doprinose ka stabilizaciji kralježnice i zglobova.

Pristup svim clanicama je individualan što znaci da se vaši treninzi i napredak konstantno prate pod budnim okom strucnih trenerica. Po potrebi trenerice ce vam pokazati dodatne vježbe, uputiti vas na pravilan plan prehrane, a svakih 30 dana ukljuceno je i mjerenje (centimetri, kilogrami i postotak potkožnog masnog tkiva).

Magic Well 

Magic Well d.o.o. u Hrvatskoj osnovan je 2007. godine jer se bilo  mišljenja da na hrvatskom tržištu, iako je potražnja velika, nedostaje fokusiranost i profesionalnost u podrucju fitnessa cija su ciljna grupa žene. Odlucilo se otvoriti klubove koji ce se u potpunosti usredotociti na potrebe žena. Sprave moraju biti bez utega i jednostavne za korištenje. Prvi studio za fitnes otvoren je u Karlovcu s ciljem testiranja tržišta i prilagodbe koncepta.
Pod imenom Magic Well djeluje diljem Hrvatske i Slovenije 20 studija za fitnes iskljucivo namijenjenih ženama. Lijecnici i strucne osobe preporucuju Magic Well na osnovu jedinstvene kombinacije pokreta i motivacije prisutne u klubovima.

Dodatni programi 

Zumba

Zumba je oblik plesnog fitnessa u kojem cete se pošteno oznojiti uživajuci u plesanju na najpopularnije latinsko-americke ritmove cumbie, merenguea, bachate, salse, reggaetona, sambe, cha cha. Jedinstvena kombinacija plesa i vježbe, napravljena tako da Fitness ucini uzbudljivim i zabavnim iskustvom.
Cilj zumbe jest držati vas u zdravlju i kondiciji, kao i oblikovati vaše tijelo u lijepu formu a sve se to radi uz ples i veselo druženje. U program zumbe mogu se ukljuciti svi i nema gornje dobne granice. Trenerica zumbe je Petra, puna pozitivne energije koju cete moci osjetiti za vrijeme treninga i koja vas motivira da odradimo cijeli trening do kraja :) 

Yoga

Yoga osnažuje i procišcava tijelo, pomaže u ostvarivanju kontakta sa sobom, umirivanjem uma, mijenja energetsko stanje praktikanta i pomaže mu razviti pozitivan stav prema sebi i životu opcenito.

Trenerica odnosno voditeljica Ljerka je dugogodišnja praktikantica yoge i istinska zaljubljenica u yogu. Bavila se odbojkom i plesom te igrala tenis, rolala, planinarila itd., ali yoga je uvijek bila tu. Završava Divya yoga school TT200, te radi kao ucitelj yoge. Redovito pohada radionice i retreate dharma yoge, a ponekad i ashtanga yoge.
Vodeni satovi su inspirirani dharma yogom na kojima se kombinira pokret i dah te fokus.

Korektivna gimnastika

Korektivna gimnastika je grupni trening statickog tipa. Naglasak ovog tipa treninga je na jacanju i istezanju postularne muskulature (trbušni i ledni mišici). 
U treningu se koriste rekviziti kao što su pilates lopte, bucice, elasticne trake i štapovi. Trening korektivnog i preventivnog karaktera namijenjen je ne samo osobama koje imaju ogranicenja pri vježbanju, vec isto tako i osobama koje žele svoje zdravlje ocuvati na visokoj razini. 

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Magic Well Prečko

magicwell.precko@yahoo.com

091 909 2857

Paljetkova 16, Zagreb, Hrvatska