Ponuda je istekla!

Masaža po izboru za dvoje!

Studio Geranij

130.00 HRK

  • Aromamasaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja
  • Zlato smanjuje razgradnju kolagena i elastina
  • Masaža čokoladnim uljem potiče lučenje hormona sreće, a ujedno i njeguje i revitalizira kožu
  • Kod klasične masaže postiže se bolja prokrvljenost, tonizacija ili opuštanje mišićnih grupa

Ponuda je istekla!

U dvoje je bolje!

U današnjem užurbanom svijetu, komunikacija se sve više svodi na mobitele, društvene mreže i mailove, a sve manje na susrete „uživo“. Zato je studio Geranij osmislio način da vas dvoje, dvije ili dvojica provedete više kvalitetnog vremena zajedno. Započnite zajednički izlazak kvalitetnom masažom cijelog tijela u studiju Geranij!

Zajedničko druženje uz masažu? Zvuči savršeno! 

Usrećite svoje tijelo vrhunskom masažom u studiju Geranij - aromamasažom, masažom čokoladnim uljem ili klasičnom masažom! 

Aromamasaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja uz opuštajuću glazbu, mir i tišinu, gdje se možete opustiti i prepustiti mirisima eteričnih ulja kako bi tretman imao još dublje djelovanje. Mirisi eteričnih ulja snažno djeluju na emocije i duh, a po svom kemijskom sastavu djeluju na određene organe, tkiva, hormonski i živčani sustav. Aromamasaža je izvrstan način tretiranja određenih problema kao što su stres, umor, neki psihoemotivni"problemi, mišićni bolovi i dr. 

Masaža česticama zlata - ova regenerativna, opuštajuća, te anti­age ručna masaža vrši se prirodnim masažnim uljem s česticama čistog 24 karatnog zlata. Zlato aktivira elektrone u stanicama kože čime stimulira proces stanične komunikacije te tako potiče njihovu regeneraciju. Jako je važno da smanjuje razgradnju kolagena i elastina te štiti kožu od djelovanja slobodnih radikala! Poboljšava tonus kože, ima anti­age djelovanje što je u sinergiji s kvalitetnom ručnom masažom još učinkovitije! 

Masaža čokoladnim uljem potiče lučenje serotonina - hormona sreće, a ujedno i njeguje i revitalizira kožu. Ovaj tip masaže se posebno preporučuje osobama koje su pod stresom i koje se osjećaju izmoreno i iscrpljeno. Mirisi čokolade koji se šire prostorijom za vrijeme tretmana, preplavit će vas jednim ugodnim osjećajem i odmah ćete biti boljeg raspoloženja. 

Kod klasične masaže tijela maser gladi, stišće, češka, kruži, udara po goloj koži i, kao posljedica toga velike grupe mišića postaju ponovno gipke, elastične, izdržljive. Iskustvo masera presudno je kod izbora tehnike masiranja da bi se postiglo poboljšanje prokrvljenosti, tonizacija ili opuštanje mišićnih grupa, što povoljno utječe na rad ostalih tjelesnih sustava. 

Vidimo se u studiju Geranij!

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Studio Geranij

(091) 4022 500, (091) 4022 503

Miramarska 34, Zagreb, Hrvatska