Ponuda je istekla!

Medicinska masaža leđa u trajanju 30 ili 60 minuta!

Lavender

60.00 HRK

  • Opuštaju se mišići i uklanja stres
  • Pospješuje se cirkulacija i povećava energija

Ponuda je istekla!

Redovita masaža tjera bolesti, popravlja raspoloženje i čini nas ljepšima

Masaža snažno djeluje na zdravlje i raspoloženje, posebice ako se prakticira redovito. Prikladna je za sve uzraste, a masirati se možete i sami. Da bi se postigao željeni učinak nije potrebno masirati cijelo tijelo.

Masažu je moguće definirati kao primjenu sustavne manipulacije mekih tkiva u terapijske svrhe. Masaža je najstariji oblik liječenja, a izvodi se ručno ili pomoću aparata. Premda danas postoje različiti aparati za masažu, ruke čovjeka stroj ne može zamijeniti.

Ručna masaža je zasigurno najefikasnija metoda, jer uz terapijsku ima i dijagnostičku komponentu.
 
Masaža preko kože djeluje na mišićni, živčani i limfni sustav (za vrijeme masaže se u središnjem živčanom sustavu oslobađa SEROTONIN - hormon sreće!).

MEDICINSKA MASAŽA
 
Ova masaža djeluje na uklanjanje nekog medicinskog problema (poput bolova i napetosti u leđima, miogeloza, oteklina itd.). U masiranom području dolazi do vazodilatacije (širenja krvnih žila), te do ubrzane lokalne izmjene tvari i brze resorpcije tvari koje uzrokuju umor, kao i bržeg nestajanja edema i zglobnih izljeva. Također, opuštanjem mišića dolazi do poboljšanja posture (držanja) kod problema hiperlordoze i hipolordoze.
 

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Lavender

sekovanicjdoo@gmail.com

098 997 6199

Haendelova 2, Zagreb, Hrvatska