Ponuda je istekla!

Medicinska pedikura s lakiranjem ili s trajnim lakom od 89 kn!

M beauty

89.00 HRK

  • Medicinskom pedikurom tretiraju se kurije oči, urasli nokti, natisci i zadebljana koža
  • Trajni lak ne oštećuje nokte, a traje 3-4 tjedna
  • Pedikurom se uklanja zadebljala koža i oblikuju nokti
  • Lak u boji po izboru 

Ponuda je istekla!

Osim estetske funkcije, pedikura ima značajnu ulogu u zdravom izgledu i funkciji stopala čije zdravlje naravno utječe na stanje organizma općenito.

Jeste li znali da naše noge nose tri puta veću težinu od težine našega tijela? Stoga je logično za pretpostaviti da su upravo stopala najviše izložena fizičkim i vanjskim opterećenjima. 

Zbog te izloženosti, koža na stopalima stari brže nego na drugim dijelovima tijela. Tome svakako doprinosi i činjenica da veći dio godine nosimo zatvorene cipele koje zagušuju stopala, odnosno onemogućuju koži disanje, a povećavaju njeno znojenje.

Kako bi takve situacije bile što rjeđe, poželjan je odlazak pedikeru. 

Medicinska pedikura podrazumijeva tretiranje svih problema koje nalazimo na stopalu. Uklanjanjaju se zadebljanja kože, vade se urasli nokti i tretiraju kurje oči.

Kurje oči i žuljevi su teška, bolna područja kože koja se često javljaju na nogama kao odgovor na pritisak ili trenje.

Djelovanjem posebnih ulja i krema, te bogatim iskustvom profesionalnih djelatnika salona, vaša će stopala postati mekana i nježna.

U ovoj ponudi uz pedikuru možete izabrati između lakiranja trajnim ili običnim lakom. 

Trajni lak, poznat i kao soak off gel, može se savršeno koristiti na prirodnim noktima, ali i na noktima na koje je apliciran gel ili akril. To je najtraženija tehnika ukrašavanja noktiju. U usporedbi s klasičnim lakom, ima brojne prednosti. Nokti se ne oštećuju, a lak traje 3-4 tjedna. Jednostavno se nanosi i jednostavno se skida. 
 

Svaka žena želi da se njena ljepota ogleda u svakom detalju, na svakom dijelu tijela, zato učinite nešto za svoja stopala već danas!

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

M beauty

mbeautycentar@gmail.com

091 5762 780

Špansko 32, Zagreb, Hrvatska