Ponuda je istekla!

Nadomjestite izgubljene zube gornje ili donje čeljusti u jednom danu bez ikakvih dodatnih troškova!

Dentalni implantološko protetski centar Hurčak

31,200.00 HRK

  • Novi zubi u 1 danu
  • All on 4  predstavlja terapijski postupak kompletne  oralne rehabilitacije u najkraćem vremenskom periodu
  • Najbrže i najjednostavnije rješenje za pacijente koji žele odmah vratiti izgubljene zube

Ponuda je istekla!

Vrhunski tim stručnjaka Dentalno implantološko protetskog centra Hurčak će vam vratiti izgubljeni osmijeh u jednom danu.

Nemate uopće zube ili imate nekoliko zubi u lošem stanju? Mučite se sa mobilnim protezama? Trebaju vam novi zubi odmah zbog važnih životnih događaja? Želite izgledati i osjećati se mlađe i uživati u raznovrsnim specijalitetima? Nemate puno vremena zbog obaveza posjećivati stomatologa? Naš stručnjaci najsuvremenijom metodom ugradnje implantata ALL ON 4 omogućavaju vam nove zube u jednom danu. Izmamili su osmijehe na lica brojnih pacijenata koji se nisu smijali godinama. Ove najbrže učinkovite suvremene metode su drastično povećale kvalitetu života pacijentima bez zubi. Pacijent ima fiksne zube prirodnog izgleda u svega nekoliko sati a znatno niže cijene od ostalih fiksnih radova. Zato se za ovu metodu odlučuje sve više pacijenata. 

All on 4  predstavlja terapijski postupak kompletne  oralne rehabilitacije u najkraćem vremenskom periodu i najbrže i najjednostavnije rješenje za pacijente koji žele odmah vratiti izgubljene zube.
 
Za ovu metodu se najčešće odlučuju potpuno bezubi pacijenti ili pacijenti čiji su zubi u vrlo lošem stanju. All on 4 ima prednosti u odnosu na druge terapijske postupke kod pacijenata s  malo raspoložive  kosti što je posljedica dugotrajne bezubosti ili kod dugogodišnjeg nošenja proteze. Zbog  drugačijeg postupka ugradnje implantata kod All on 4 metode nije potrebna nadogradnja kosti pa se samim time skraćuje postupak, bol i nelagoda. 
 
Odmah nakon ugradnje implantata pacijent  dobiva privremeni protetski rad te može normalno funkcionirati u svakodnevnom životu.
Nakon procesa oseointegracije implantata otprilike nakon 6 mjeseci  pacijent odlazi kući s konačnim fiksnim protetskim radom.
 
 
Zahvate izvode : 

MSc of Oral implantology , Hurčak Ivan dr. med. dent.
Diplomirao je 2011. godine na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Član je društva za dentalnu implantolologiju, na sveučilištu u Rimu je završio   program/magisterij s kojim je postao  Master of science in oral implantology, certificirani stručnjak za iTop-educiranje pacijenata za pravilno održavanje oralne higijene, stručnjak za biotehnologije u dentalnoj implantologiji i estetici lica, Certificirani je stručnjak za poznavanje  All on 4 tehnike ...Kontinuirano se usavršava na europskim i svjetskim kongresima i u  Hrvatskoj. Član je Hrvatske komore dentalne medicine i redovito sudjeluje na tečajevima i kongresima.
Posjeduje brojne certifikate: 
- Certificate the German Bord of Oral Implantology program of a Dental Implantology curriculum
- Certificate of attendance smart blood derivates ; A-PRF i I-PRF by dr. Joseph Choukroun
- Certifikat Innovative regenerative therapies approaches. Platelet rich fibrin and else by dr. Joseph Choukroun
- Certificate facial aesthetics of the peri oral area with growth factors and stem cells
- Certificate attended the „experience the future with X- SMART iQ and WAVEONE GOLD“ workshop 
- Certificate of attendance INTRODUCTORY DENTAL LASER COURSE 
- Certificate ICDE International Center for Dental Education BPS – Biofuncional Prosthetic System, Composite/ FRC- Tehnologie, IPS d. SIGN
 
 
MSc of Oral implantology, Hurčak Jelena dr. med dent
Diplomirala je 2015. godine na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Na sveučilištu u Rimu je završila program/magisterij s kojim je postala  Master of science in oral implantology. Član je Hrvatske komore dentalne medicine i redovito sudjeluje na tečajevima i kongresima.
Posjeduje brojne certifikate: 
- Certifikat Hrvatskog društva za estetiku lica hrvatskog liječničkog zbora PRP/PRF tretmani regeneracije i pomlađivanja 
- Certifikat Hrvatskog društva za estetiku lica hrvatskog liječničkog zbora inicijalni modul primjene hijaluronskih filera u estetici lica 
- Certificate of attendance INTRODUCTORY DENTAL LASER COURSE 
- Certificate of attendance smart blood derivates ; A-PRF i I-PRF by dr. Joseph Choukroun
- Adoderm certifikat o primjeni hijaluronskih filera u estetici lica
- Certifikat Innovative regenerative therapies approaches. Platelet rich fibrin and else by dr. Joseph Choukroun
- Certificate facial aesthetics of the peri oral area with growth factors and stem cells
 
 

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Dentalni implantološko protetski centar Hurčak

info@dipc.hr

095 561 1550

Jaruščica 1a, Zagreb, Hrvatska