Ponuda je istekla!

Njemački - online tečaj u trajanju 6 ili 12 mjeseci uz uključen certifikat!

Kaleidoscope Global

99.00 HRK

  • Tečaj dostupan u trajanju 6 ili 12 mjeseci
  • Jedna od najsofisticiranijih platfomi za online učenje u svijetu
  • Vježbe, razgovori, najčešće korišteni izrazi
  • Međunarodno priznat certifikat

Ponuda je istekla!

Online tečaj njemačkog - 6 ili 12 mjeseci

 
Goethe Sprachschule ima preko 10 godina iskustva u osmišljavanju tečajeva i podučavanju njemačkog jezika. Svi njihovi tečajevi nastali su u suradnji s izvornim govornicima. 
 
Tečaj je kreiran u suradnji s British Language Centre-om, vodećim centrom za obrazovanje odraslih, službenim English Language Testing Centre-om koji vrši testiranja za Gospodarsku komoru u Londonu te Pearsonom, najvećom edukacijskom tvrtkom u svijetu, dijelom Financial Times grupe. 
 
Ovim tečajem usavršit ćete svoj njemački putem originalne Natural Immersion Technique. Ova tehnika zasnovana je na načinu učenja na koji uče i djeca. Ona nisu sposobna naučiti riječi vokabulara ili gramatička pravila napamet. Djeca jednostavno slušaju, govore, revidiraju, slušaju, ispravljaju i govore ponovno. A uz sve to oni se i zabavljaju što potiče izlučivanje kemikalija u mozgu koje omogućavaju bolje i brže učenje.
 
Učenjem po ovoj metodi savladat ćete jezik jednako brzinom kao i djeca. Program se temelji na najnovijoj znanosti o učenju i testiran je na tisućama polaznika diljem svijeta.
 
U ponudi su 3 razine tečaja, koje se logički nastavljaju jedna na drugu. Svaka razina pokriva set jezičnih pitanja koja su prikladna za određenu razinu.
 
Nakon što položite ispit dobit ćete službeni German Proficiency certifikat.  Dakle, svaki polaznik dobiva diplomu za stečeni stupanj. Za ispit ćete biti temeljito pripremljeni kroz tečaj.

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Kaleidoscope Global

office@goethe-sprachschule.com

3030 N. Rocky Point Drive W., #150, Tampa, USA