Ponuda je istekla!

Palco ONLY COLOR boja bez amonijaka i ppd-a! Only color bojanje, šišanje i frizura!

Marti stil

126.00 HRK

  • Osvježite boju kose
  • Korsti se profesionalna kozmetika
  • Profesionalna usluga

Ponuda je istekla!

Prirodno je naš izbor jer su sastojci boja u Marti Stil salonu isključivo prirodni, njeguju i pomlađuju kosu bez kompromitiranja okoliša i prirode. Boje su bez PPD-a i amonijaka, i bogate su prirodnim sastojcima.

Kosa je oduvijek bila zaštitni znak i simbol ljepote. Koža i kosa najljepši su i najprirodniji ukras na svakoj ženi. Baš zato, osnovna njega kose prvo je čemu trebamo poklanjati pažnju. Pranje i njega šamponima, regeneratorima i raznim maskama za određeni tip kose, prvi su korak u osnovnoj njezi. U tu kategoriju ulazi šišanje i stiliziranje kose, sukladno crtama lica i samoj kvaliteti i tipu kose.
 
Industrija ljepote nameće svoje trendove, od sezone do sezone, a žene (i muškarci) ih svesrdno prate. Bojanje kose ili pak pramenovi također su nesumnjivo dio vaše promjene i način da iskažete stil pa čak i osobnost. 
 
S ovom ponudom Salona Marti Still dobivate bojanje, šišanje, masku i fen frizuru po fantastičnoj cijeni. Razmislite kakvu frizuru želite i vaše će se ideje sprovesti u stvarnost. Vaša će kosa dobiti odgovarajuću njegu zahvaljujući maski, a tretman će upotpuniti savršenom fen frizurom!
 
Izađite u grad ponosni na svoj novi izgled! 

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Marti stil

salon.martistil@gmail.com

091 730 1014

Horvaćanska cesta 156, Zagreb, Hrvatska