Ponuda je istekla!

Paket od 5 fizikalnih terapija za život bez boli!

Fizio forma - obrt za njegu i održavanje tijela

359.00 HRK

  • Namijenjeno svima koji pate od bilo kojih oblika bolova 
  • Fizikalna terapija provodi se kod osoba svih dobnih skupina
  • Obuhvaća postupke unapređenja zdravlja, spriječavanja i liječenja bolesti, te oporavka nakon bolesti i ozljeda
  • Ponuda se odnosi i na žene i na muškarce

Ponuda je istekla!

Riješite se boli uz provjereni paket terapija koje djeluju!
 

Pregled i tretman obavlja Nikola Hofer, bacc.physioth., stručni prvostupnik fizioterapije sa završenim dodatnim tečajevima poput trogodišnje škole za Shiatsu praktičara, kinesiotaping, manualnu terapiju te limfnu drenažu.

Fizikalnom terapijom podrazumijevamo pod primjenom raznih oblika fizikalne energije (svjetlosne, toplinske, električne, magnetske, mehaničke) s ciljem prevencije, liječenja i funkcionalnog osposobljavanja oboljelih i povrijeđenih. Fizikalnom terapijom želimo postići razvoj, održivost i obnovu pokretljivosti u svim životnim dobima.

Terapija laserom - koristi se laser male snage. Snažno djeluje na smanjenje bola, protuupalno je i utječe na smanjenje otoka te pomaže u obnovi tkiva (regeneraciji). Korištenje lasera u fizikalnoj terapiji ima mnogo prednosti: značajno skraćuje vrijeme liječenja, može se primjenjivati vrlo rano u terapiji, ima pozitivan utjecaj na obnavljanje kosti, perifernih živaca, mišićnih vlakana i kože. 

Elektroterapija - primjenjuje se električna energija u svrhu liječenja. Klasificira se prema frekvenciji i smjeru struje te iz tih razloga postoje različite vrste terapije kao što su galvanska struja, dijadinamska struja, interferentna struja i sl. Pozitivno utječe na područje tako što smanjuje osjet bola, pojačava se tijek cirkulacije, poboljšava se zarastanje kostiju nakon prijeloma, ozlijeđeni živci se oporavljaju.

Ultrazvuk u fizikalnoj terapiji - djeluje mehaničkim putem, a zapravo se radi o mikromasaži, mehaničkom zbijanju i rastezanju tkiva i gibanju pojedinih čestica tkiva. Najvažnije djelovanje ultrazvuka je toplinsko. Mehanička se energija u tkivima kroz koja prolazi ultrazvuk pretvara u toplinu i to posebno na mjestima gdje dolazi do refleksije ultrazvuka, a to je granica između mekih tkiva i kosti.

Terapija magnetom - potpuno sigurna i bezopasna metoda primjene magnetskog polja s ciljem terapijskog poboljšanja. Ubrzava prirodan proces ozdravljenja i omogućuje prirodan način otpuštanja boli. Magnetoterapijom povećava se protok krvi u kapilarama, odstranjuje se mliječna kiselina i drugi upalni produkti iz tkiva što smanjuje bol i upalu. Magnetsko polje utječe na veću prokrvljenost tkiva, a time i njegovu bolju opskrbu kisikom i hranjivim tvarima što ubrzava proces cijeljenja.

 

Očekuje vas isključivo individualni pristup i individualni termini prilagođeni svakom pacijentu.

Rehabilitacija se planira i prilagođava svakoj vrsti i težini bolesti, općem stanju pacijenta, te njegovim potrebama i očekivanjima.

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Fizio forma - obrt za njegu i održavanje tijela

fizioforma19@gmail.com

097 7788791

Selska 215, Zagreb, Hrvatska