Ponuda je istekla!

Paket od 5 ručnih anticelulitnih masaža!

Sun & Beauty, studio za sunčanje

260.00 HRK

  • Anticelulitna masaža pospješuje cirkulaciju i razgrađuje celulit
  • Najprirodniji način da se tijelo oslobodi toksina

Ponuda je istekla!

Zategnuta i glatka koža ne mora biti nedostižan cilj. Učinkovita ručna anticelulitna masaža nezaobilazna je u procesu borbe protiv svima omražene narančine kore i ako ste ustrajni, zaista djeluje

Skoro 95% žena ima zajedničku noćnu moru – celulit. Nemilosrdna je to pošast koja ne bira žrtve, a u jednakoj mjeri pogađa mršave i punije dame. Mnoge se u koštac s celulitom hvataju tek u proljeće ili rano ljeto u sklopu pripreme tijela za plažu, zanemarujući ostatak godine i zaboravljajući da je to bitka koju će morati dugo voditi.
 
Celulit je nakupina masnog tkiva koja se nalazi ispod kože, između vlakana koja vezuju mišiće i  kožu. Celulit podrazumijeva nakupinu tekućine i masnoće u najdubljem sloju kože, tzv. subkutisu. Zato što su te nakupine nasumične, a ne pravilnog oblika, celulit se još naziva i narančinom korom kojoj nalikuje.
 
Anticelulitna masaža je ručna masaža kojom se kroz više različitih tehnika masiranja učvršćuje i podiže vezivno tkivo, a izvodi se na svim dijelovima tijela zahvaćenim celulitom. Kada čujete riječ masaža sigurno prvo pomislite na opuštanje i ugodu, ali važno je napomenuti da je anticelulitna masaža više energična. Koriste se razni pokreti kao što su glađenje, gnječenje, pinch, trljanje i svi su usmjereni prema srcu.
 
Jako je važno da se masira na pravi način, pravim intenzitetom i u pravom smjeru – smjeru protoka limfe kroz limfni sustav. Na taj način pojačava se cirkulacija limfe, obnavlja kolagen u koži te izbacuje višak vode i toksina, a u tom procesu pomaže nam ulje kojim se koža masira.
 
Rezultat? Glatka i napeta koža, ali samo ako redovito dolazite na tretmane. Mi ih preporučamo minimalno deset, a možda će biti potrebno i više, sve ovisi o stadiju celulita.
 

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Sun & Beauty, studio za sunčanje

info@sunandbeauty.hr

091 5818 141

Tratinska 38 (ulaz iz ulice Huga Badalića), Zagreb, Hrvatska