Ponuda je istekla!

Paket od 5 tretmana vakum masaža čašama!

Jean d`Arcel, Medical & Beauty Institut

399.00 HRK

  • Cupping metoda koju koristimo upotpunjena je esencijalnim uljima
  • Momentalno se prokrvljuje tkivo i postiže izvrsna cirkulacija tretiranog područja
  • Cupping terapija je bezopasan način masaže sve dok ste u rukama predanoga i profesionalnoga terapeuta

 

Ponuda je istekla!

Drevna kineska metoda u kojoj se terapeut koristi staklenim ili plastičnim čašicama koje rade na principu vakuma i drenaže.

Cupping metoda koju koristimo upotpunjena je esencijalnim uljima. Cupping / vakum čaše apliciraju se na bolna mjesta, ili područje nogu zahvaćenih celulitom te se isisavanjem zraka iz istih, stvara vakuum, pomoću kojeg odižemo meko potkožno tkivo.

Momentalno se prokrvljuje tkivo i postiže izvrsna cirkulacija tretiranog područja, što olakšava razgradnju nakupina mliječne kiseline, čak i onih najtvrdokornijeg celulita. rednosti cupping masaže: pomaže kod problema s glavoboljom, rješava vas glavobolja, smanjuje krvni tlak, opuštava vas i pomaže kod tretiranja anksioznosti i depresije pomaže u liječenju anemije i hemofilije.

Cupping terapija je bezopasan način masaže sve dok ste u rukama predanoga i profesionalnoga terapeuta. No, na mjestima na vašoj koži na kojima je bila čašica mogu se pojaviti neki od sljedećih pojava: crvenilo, bol. Cupping čaše apliciraju se na bolna mjesta te isisavanjem zraka iz istih stvara se vakuum, pomoću kojeg odižemo meko potkožno tkivo. Tako tretirano tkivo se momentalno jako prokrvljuje i postiže se izvrsna cirkulacija što uvelike olakšava razgradnju nakupina mliječne kiseline, čak i onih najtvrdokornijih.

Recite zbogom celulitu. 

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Jean d`Arcel, Medical & Beauty Institut

info@jean.com.hr

01 48 12 638

Kaptol 18, Zagreb, Hrvatska