Ponuda je istekla!

Relax masaža tijela i lica!

Studio Angelus

129.00 HRK

  • Novootvoreni studio
  • Masaža kokosovim i bademovim uljem 
  • Dodatak eteričnih ulja naranče i cimeta
  • Uživajte u mirisima Božića

Ponuda je istekla!

Počastite se čarobnim djelovanjem masaže u kombinaciji s djelovanjem kokosovog i bademovog ulja!
 
Otklonite iz sebe sav nakupljeni stres i ukočenost i uživajte u predblagdanskim danima potpuno opušteni! Studio Angelus vas zove na 60 minuta vrhunske masaže cijelog tijela kokosovim i bademovim uljem uz dodatak eteričnih ulja naranče i cimeta! 
 
Citrusna aroma naranče razbuditi će vas i osvježiti, a u kombinaciji sa eteričnim uljem cimeta donosi idealnu kombinaciju za bajkoviti zimski ugođaj.
 
Eterično ulje cimeta potiče cirkulaciju, pa je samim time vrlo dobar saveznik u borbi protiv celulita. Djeluje antiseptički, pomaže u smirivanju upalnih procesa na koži te ublažava tegobe reumatizma i artritisa. Također jača mentalnu aktivnost i koncentraciju te pomaže kod psihičkog umora. Vrlo je pogodno za relaksirajuće masaže koje oslobađaju od stresa.
 
Ugodni miris naranče potiče na opuštanje.Eterično ulje naranče putem olfaktornog (njušnog) sustava utječe na moždane centre zadužene za stvaranje i reguliranje emocionalnih procesa. Ovo ulje je idealno i za hormonalnu ravnotežu, budući da pomaže suzbijanju hormona stresa kortizola. Citrusna voća poznata su po obilju vitamina C, koji pomaže zdravlju kože i potiče zacjeljivanje rana.
 
Masaža je od davnine poznata i priznata metoda prevencije, liječenja i otklanjanja raznih tegoba. Kad se radi s kokosovim uljem, koje je čudesan dar prirode za vašu kožu, njeni su učinci još bolji! Kokosovo ulje je iznimno hranjivo i može puno pomoći u očuvanju zdravlja vaše kože. Masaža kokosovim uljem fantastično djeluje na umorne i bolne mišiće. Molekule kokosovog ulja lako prodiru u kožu i jačaju vezivno tkivo što pridonosi čvrstoći i elastičnosti kože.
 
Vidimo se u studiju Angelus!

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Studio Angelus

zeljka2905@gmail.com

(091) 8855 863

Viškovo 43 a, Viškovo, Hrvatska