Ponuda je istekla!

Kompletni sistematski pregled za žene i muškarce na Korzu!

Poliklinika Pro Vita

849.00 HRK

  • Poliklinika u samom centru Rijeke, na Korzu
  • Stručni liječnički tim i vrhunska medicinska tehnika
  • Napravite sistematski pregled po najpovoljnijoj cijeni
  • Neka vam zdravlje bude na prvom mjestu, spriječite razvoj kroničnih i zloćudnih bolesti

Ponuda je istekla!

U očuvanju zdravlja, prevencija ima neizmjernu važnost! 

Ona je najbolji lijek, a redovito praćenje zdravstvenog stanja savršen recept za izbjegavanje zdravstvenih komplikacija. Zbog bolje prevencije pobolijevanja i ranije dijagnostike, preporučljivo je da barem jednom godišnje obavite preventivne sistematske preglede. Učinite već danas pravu stvar za svoje zdravlje, dođite na sistematski pregled u Polikliniku Pro Vita!

Poliklinika Pro Vita opremljena je vrhunskom medicinskom aparaturom. Nalazi se u samom centru grada Rijeke što vam jamči pristupačnost. Ovdje će vas dočekati ljubazno osoblje i stručni liječnički tim koji će znati odgovoriti na vaše zahtjeve.

Pregled koji ćete obaviti uključuje: pregled interniste, EKG s očitanjem i spirometriju, kompletne laboratorijske pretrage  (KKS, GUK, kolesterol, HDL kolesterol, LDL kolesterol, trigliceridi, AST, ALT, GGT, urati, TSH, kompletan urin), UTZ abdomena (uključujući i prostatu za muškarce), UTZ štitnjače za žene i oftalmološki pregled. Nakon obavljenih pregleda, dobit ćete završno mišljenje kojim će vam detaljno objasniti nalaze i, ako je potrebno, uputiti vas na daljnje pretrage.

KupiMe vam želi dobro zdravlje!

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Poliklinika Pro Vita

poliklinika.pro-vita@ri.t-com.hr

(051) 352 460

Trpimirova 2/1, Rijeka, Hrvatska