Ponuda je istekla!

Split, Hotel Pax***: 2 ili 3 noćenja s doručkom za dvije osobe već od 739 kn!

Hotel Pax Split

739.00 HRK

  • Prekrasan, moderan, a opet jedan ipak malo drugačiji hotel
  • Hotel je na idealnoj lokaciju za ljetne turiste, poslovne ljude, osobe koje posjećuju svoje voljene u KBC-u, pa sve do hodočasnika i korisnika zdravstvenog turizma
  • Samo par minuta od plaže Žnjan

Ponuda je istekla!

Hotel Pax iz Splita, hotel s 3 zvjezdice i 50 smještajnih jedinica lociran nadomak starog grada i predivne pješčane plaže ima za vas izvrsnu ponudu!

Jedan malo drugačiji hotel

Ime 'Pax' odabrano je iz latinskog jezika - ono znači mir, te odašilje jasnu poruku, a to je mirno okruženje te vrata otvorena svima. Od ljetnih turista do poslovnih ljudi i  osoba koje posjećuju svoje voljene na liječenju u KBC-u, sve do hodočasnika i korisnika zdravstvenog turizma.

Cjelogodišnji fokus baziran je na autentičnom iskustvu Mediterana.

Hotel Pax nije u samom centru povijesne jezgre, i to s dobrim razlogom. Split vrvi životom do točke ogromnih prometnih zastoja, te ne dopušta ni trenutak mira i tišine. Zato je lokacija pomno odabrana, za mirnije i opuštenije odsjedanje, na par minuta od centra, u omiljenom dijelu grad Splita.

Usmjereni na zdravo življenje, usluga doručka je raznovrsna i organska, sadržaji uključuju biciklizam, a pristup plažama i obali je brz i jednostavan. Hotel sadrži prekrasnu terasu i vrt, za bezbrižno opuštanje na svježem morskom zraku. Pošto se hotel nalazi pokraj dviju bolnica, odličan je izbor za zdravstveni turizam i posjete svojim voljenima u KBC Firule ili KBC Križine.

Lokacija hotela je pored samostana fra Ante Antića, te u neposrednoj blizini Crkve Svetog Iskupitelja. Time su pravo mjesto za mirno i opuštajuće iscjeljivanje duha i tijela. Također su idealna točka polaska za hodočasnike na hodočašću. A grad Split je povijesno katolički, pa smo tako nadomak mnogih svetišta koje sadrži. Osoblje je obazrivo na specifične potrebe grupa hodočasnika te pojedinih hodočasnika što podrazumijeva rana odjavljivanja i razna ustupanja.

Deluxe sobe nude pogled na more uz balkon, s velikim krevetima za dodatan komfor. Interijer je besprijekorno uređen, s kupaonicom i tuš kabinom.
Sve sobe su zvučno izolirane te opravdavaju ugled tihog hotela mira.
Sadržaji podrazumijevaju Wi-Fi, klimatizaciju te LED TV. Sve inačice soba imaju privatnu telefonsku liniju te praktični radni stol. 


Usluge peglanje i pranja odjeće
su dostupne na upit, uz dodatnu naplatu. 

U hotelu možete dogovoriti i prijevoz od zračne luke Split do hotela. Ovo podrazumijeva najam vozila po gradu, ili pak osiguran parking uz najavu, ako dolazite autom.

Recepcija je otvorena od 0-24h, a ljubazno osoblje je uvijek spremno pomoći savjetom, razveseliti vas toplim osmijehom i upoznati s mnogim sadržajima koje hotel nudi.

Uživajte u doručku na otvorenoj loži uz dašak svježeg morskog zraka. Doživite spokojnu suprotnost smogu i gužvi svojstvenih centru Splita!

Korištenje kupona trenutno nije uneseno

Hotel Pax Split

info@hotelpaxsplit.com

021 280 887

Put iza nove bolnice 10, Split, Hrvatska

Otključaj skrivene ponude s popustima do -50%! 🤫 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter i započni lov na popuste! Budi brz!