Ponuda je istekla!

Online tečaj njemačkog, francuskog, talijanskog ili španjolskog + kupon gratis!

Fun Media

89.00 HRK

  • Baza interaktivnih zadataka i visokokvalitetan multimedijalni materijal
  • Filmovi, foto lekcije,  vježbe izgovora, edukativne igrice
  • Materijal za čitanje i slušanje
  • Vocabulary Recycle System za obnavljanje naučenog gradiva i još mnogo toga

Ponuda je istekla!

Pritisnuti brojnim obavezama, pokušavamo na razne načine pronaći motivaciju za učenje stranih jezika. Ali zašto uvijek tragati za poticajem, umjesto za rješenjem koje će učiniti učenje lakšim?

Kreativni tim tvrtke Funmedia razmjenjivao je ideje tragajući za pravom. Uskoro se ispostavilo da sve što je potrebno jest stvaranje inovativne metode koja pretvara proces učenja u zabavu! Zato su odlučili napraviti odmak od tradicionalnog učenja koje podrazumijeva sate i sate sjedenja za stolom uz uobičajene lekcije i zamorne vježbe. Kada koristite moderna sredstva, učenje postaje zadovoljstvo, a rezultati su puno vidljiviji!

Što je Funmedia tim stvorio? Njihov je glavni cilj učiniti proces učenja laganim i ugodnim. U tu je svrhu tim lingvista, izvornih govornika i predavača jezika pomoću različitih programa pripremio inovativne tečajeve za učenje stranih jezika. Svi tečajevi se temelje na metodi 123Method koja je ostvarila uspjeh u 33 zemlje!

Glavni postulat autora metode 123Method bio je najbrže i najefikasnije učenje koje obuhvaća velik broj multimedijalnih i interaktivnih edukativnih vježbi. Karakteristično obilježje 123Methode je uranjanje u strani jezik, s kojim dobivate sposobnost razmišljanja na stranom jeziku. Cilj je stimulirati rad različitih vrsta inteligencija kod učenika: kinestetička, vizualna, verbalna, logička i intrapersonalna.

Što tečajeve 123 čini posebnim? Nudi vam se atraktivna forma učenja, s bilo kog mjesta i u bilo koje vrijeme. Materijal za učenje vam je prezentiran na mobilan i multimedijalan način. U tečajevima ćete naći bazu interaktivnih zadataka i visokokvalitetan multimedijalni materijal, kao što su: filmovi; foto lekcije; vježbe izgovora; edukativne igrice; materijal za čitanje i slušanje; specijalni Vocabulary Recycle System pomoću kog ćete obnavljati nove naučene vještine; opsežan ilustrirani rječnik s izgovorom; gramatička objašnjenja; dijaloge; diktate; listu novih riječi u formatu spremnom za printanje.

Tijekom čitavog kursa društvo će vam praviti izvorni govornici, koji će vas ne samo učiti govoriti, nego i razmišljati na stranom jeziku!

S današnjom ponudom možete odabrati tečajeve njemačkog, francuskog, talijanskog ili španjolskog s neograničenim pristupom u trajanju od godine dana ili 6 mjeseci! Za tečaj su vam potrebni samo internet veza, slušalice, mikrofon i motivacija! Ako tečaj savladate s 80% točnosti, dobivate certifikat koji potvrđuje znanje stranog jezika na određenom CEFR levelu (Common European Framework of Reference for Languages)! 

 
Uz FunMedia tečajeve, učenje postaje zabavno!

Korištenje kupona trenutno nije unešeno