Ponuda je istekla!

Online tečaj poslovnog engleskog 6 ili 12 mjeseci!

Fun Media

89.00 HRK

  • Visokokvalitetan multimedijalni materijal
  • Tečaj pokriva 3 razine znanja -  English (B1, B2, i elemente C1)
  • Tečaj je izvrstan i kao priprema za polaganje TOEIC testa
  • Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku

Ponuda je istekla!

Spremate se na poslovno putovanje u inozemstvo? Želite započeti novu karijeru? Ili sudjelovati u pokretanju međunarodnog start up projekta? 

Ovo su samo neki od razloga za učenje jezika. U današnje vrijeme, sposobnost vođenja glatke konverzacije na engleskom jeziku obavezno je u poslovnom svijetu. Zato sve više ljudi ulaže vrijeme i novac u razvoj svojih jezičnih vještina. Pridružite im se! Svijet pripada onima koji se ne boje novih izazova! 

Tečaj English123.biz je stvoren kao odgovor na rastuću potrebu za stručnim znanjem poslovnog vokabulara. Namijenjen je svima, i onima s dužim radnim stažem i onima koji tek ulaze na tržište rada. Tvrtka Funmedia, koja je potpuno orijentirana na multimedijalne nastavne metode, nudi vam inovativno rješenje za one koji žele unaprijediti svoje jezične vještine. Uvjerite se da je učenje jezika zadovoljstvo! Rezultate ćete primijetiti već nakon nekoliko lekcija!

Osim atraktivnih lekcija, English123.biz donosi elemente igre koje povećavaju motivaciju, želju za što boljim rezultatima i čine proces učenja ugodnijim. English123.biz istovremeno razvija nekoliko jezičnih područja i vještina na tri razine -  English (B1, B2, i elemente C1).

Tečaj obuhvaća 42 lekcije za vježbanje gramatike, 42 dijaloga, 42 foto lekcije, 12 videa i 6 panoramskih pregleda. Za tečaj su vam potrebni samo internet veza, slušalice, mikrofon i motivacija!

Učinkovitost English123.biz tečaja leži u posebnoj metodi 123 Method. Nju čine različite tehnike za učinkovito učenje. Karakteristično obilježje 123Methode je uranjanje u strani jezik čime ga usvajate potpuno prirodno! Naglasak je na stimulaciji različitih vrsta inteligencija kod učenika (kinestetička, vizualna, verbalna, logička i intrapersonalna) i kombiniranju raznih osjetila koja utječu na bolje rezultate.

English123.biz je multimedijalni online tečaj koji će vas pripremiti i za TOEIC test (Test of English for International).  To je standardizirani test koji mjeri vještine razumijevanja, pisanja i čitanja poslovnog engleskog jezika, a koriste ga desetine tisuća tvrtki širom svijeta.

Ne propustite priliku, savladajte poslovni engleski na jednostavan i zabavan način!

Korištenje kupona trenutno nije unešeno