Ponuda je istekla!

Test intolerancije iz kapi krvi ili korijena kose na 450 ili 550 namirnica, uključujući gluten i laktozu!

BioVal

299.00 HRK

  • Testiranje preko uzorka kose putem vrhunskog BICOM optima aparata 
  • Rezultati se dostavljaju na e-mail u roku 8 dana
  • GRATIS priručnik 'Prehrana i zdravlje' u .pdf formatu
  • GRATIS telefonsko savjetovanje o rezultatima testiranja sa profesionalnim nutricionistom

Ponuda je istekla!

Kile se naprosto "lijepe" za vas i nikako ih se ne možete otarasiti iako ste veličinu obroka sveli na minimum? 

Jeste li sigurni da znate li koja je hrana dobra za vas, a koja vam šteti?

Simptomi intolerancije: debljanje, umor, slaba koncentracija, probavne tegobe, loše pamćenje, nemir, promjene raspoloženja, depresija

Ok, znamo da si ponekad izgovorimo malu bijelu laž kad je riječ o broju redova.. ovaj, kockica one prefine čokolade koju smo sakrile za 'krizne situacije', ali ako se hranite relativno (koliko može biti u današnje vrijeme) uravnoteženo a brojka na vagi i dalje raste, velika je vjerojatnost da patite od intolerancije na neku od namirnica koja vam je dio svakodnevne prehrane.

Intolerancije na namirnice su vrlo česte, a javljaju se zato što se iz nekog razloga vaše tijelo ne slaže dobro s nekim namirnicama (hranom, pićem, aditivima).

Kako intolerancija na hranu utječe na debljanje?
Kod većine ljudi kojima je dokazana intolerancija na određene namirnice dolazi do nakupljanja tekućine i povećanja tjelesne težine kao posljedice toga.
Ovo se događa zbog spajanja antitijela i antigena u imunokomplekse koji dopiru do svih stanica u organizmu i onemogućuju njihovo normalno funkcioniranje, pa se naše tijelo počne ponašati se poput spužve u tanjuru vode -  "popije" svu tekućinu i nabubri. Zbog te  reakcije dolazi do paradoksa - povećanjem unosa vode u organizam ne postižemo mršavljenje i čišćenje organizma, nego se tjelesna masa povećava zbog nakupljene tekućine.

Osim problema s težinom, intolerancija na određenu namirnicu može se manifestirati i kroz:
✓ gastrointestinalne probleme (bol, napuhnutost, mučnina, grčevi...)
✓ dermatološke probleme (akne, ekcem, psorijaza...)
✓ psihološke probleme (umor, depresija, promjene raspoloženja, napetost..)
✓ neurološke probleme (vrtoglavica, glavoblja..)
✓ respiratorne probleme (poteškoće s disanjem, astma, šum u uhu...)

Ukratko, intolerancija se manifestira na puno različitih načina koje često ne povezujemo s nečim toliko svakodnevnim kao što je recimo morska sol, i stoga je važno ustanoviti na koje namirnice imamo reakciju kao bi ih izbacili iz upotrebe i nadomjestili njihovim alternativama koje dobro podnosimo.

Detaljnije upute o slanju uzorka možete pročitati ovdje.

Nakon testa intolerancije na hranu i uklanjanja hrane visokog stupnja intolerancije, više od 80% pacijenata pokazuje znatno poboljšanje cjelokupnog zdravstvenog stanja, a ovaj pristup često dovodi i do gubitka 5 do 20 kg na težini kroz nekoliko mjeseci, uz istodobno uklanjanje brojnih zdravstvenih poremećaja.

U trenutku kada otkrijete koje vam namirnice rade probleme i kojim ih (za vas) pogodnijim alternativama možete zamijeniti, znat ćete da ste napravili prvi korak prema novom, zdravijem i sretnijem životu!

Saznajte kako vaše tijelo reagira uz detaljan test na 450 ili čak 550 namirnica, začina, aditiva (antioksidansi, emulgatori, umjetne boje, regulatori kiselosti, pojačivači okusa, zaslađivači i zgušnjivači), konzervansa i teških metala u Centru BioVal!

Manji test od 450 namirnica uključuje sve najčešće uzročnike intolerancije kao što su gluten, laktoza, orašasti plodovi, meso, kikiriki, te konzervansi, emulgatori, teški metali...

U proširenom testu od 550 namirnica bit će testirana (in)tolerancija na brojne druge namirnice koje redovno unosimo potpuno nesvjesni koliko mogu štetiti našem zdravlju, izgledu i razini energije kao što su pojedine vrste soli, šećera, ulja i octa, te vino, margarin, maslac, kao i regulatori kiselosti i zgušnjivači koji su izrazito prisutni u brojnim proizvodima koje svakodnevno koristimo.

Testiranje je potpuno neinvazivno, vrši se pomoću uzorka kose ili putem kapi krvi iz prsta. Ukoliko birate ponudu putem uzorka kose potrebno je poslati poštom u BioVal u Savsku 34, Zagreb. Testiraje se vrši na vrhunskom uređaju BICOM optima.
Biorezonantno testiranje temelji se na elektromagnetskom principu te je stoga svejedno da li se radi o uzorku krvi ili uzorku stanica korijena kose. Oba tipa uzorka daju jednako dobre rezultate.

Rezultate s objašnjenjima poslat će vam se na mail u roku 8 dana od zaprimanja uzorka.

Izbacite 'uljeze' iz svoje prehrane, ubrzajte metabolizam i napunite se energijom! 

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

BioVal

098 737 424

Savska 34, Zagreb, Hrvatska