Ponuda je istekla!

Thai masaža po izboru u salonu Siam Thai Massage!

Siam Thai Massage

77.00 HRK

  • Obnavlja energiju i smanjuje stres
  • Jača imunitet i liječi neke zdravstvene tegobe
  • Uživanje u mirisnoj masaži

Ponuda je istekla!

Tajlandska masaža

Nastala u Indiji prije 2500 godina. Objedinjuje nekoliko elemenata i to akupresuru, ugodno istezanje, pasivnu jogu, te kiropraktiku. Temelji se na 10 najvažnijih energetskih točaka kojima teče životna energija, a nalaze se 2 cm ispod površine kože. Cilj je Tajlandske masaže omogućiti protok energije te uspostaviti ravnotežu u tijelu. Masaže mogu biti blagog, srednjeg ili jačeg intenziteta. Vrlo su ugodne i opuštajuće. Tajlandska masaža je umjetnost dodira. Ona koristi duboki pritisak, tijekom tretmana terapeuti koriste palčeve, koljena te stopala... Pritisak njihovih dlanova na vašem tijelu pomaže vam da se opustite. Pokreti istezanja koji su uključeni u tajlandskoj masaži pomažu opuštanju, revitalizaciji i oslobađanju napetosti. Tradicionalna tajlandska masaža provodi se u ležećem položaju na strunjači, obuhvaća cijelo tijelo, počevši od stopala, a završava masažom glave, kako bi se izbacile "loše energije" s vrha. Tradicionalna tajlandska masaža je poziv da se probude sva osjetila i da se postigne sklad duha i tijela.

Back,neck and head oil massage
Tretman koji obuhvaća samo gornji dio tijela daje nevjerojatan osjećaj olakšanja. Kombinirajući razne masažne tehnike oslobađa svu napetost iz vrata i ramena te na taj način omogućuje poboljšanu cirkulaciju krvi što pospješuje dotok kisika u mozak. Može se izvoditi na masažnom stolu, na strunjači ili na stolici za masiranje.

Oil massage
Kod tajlandske masaže aromatičnim uljima primjenjuju se dugi pokreti, te duboki pritisci da bi se smanjila napetost mišića. Pritiskanje mišića dlanovima služi ublažavanju posljedice stresa i da bi se ponovno uravnotežio protok energije u tijelu Ulja koje se u tretmanu koriste smiruju, pročišćavaju i osiguravaju duboko opuštanje. Prije samog tretmana imate mogućnost intuitivnog biranja ulja sa kojim želite da Vas se masira.

Deep Tissue
Deep tissue masaža je tip masaže koji cilja na dublje i duboke slojeve mišića i vezivnog tkiva koji se također naziva i Fascia. Za razliku od npr. Švedske masaže, deep tissue je vrlo precizna i fokusirana i vaš će terapeut raditi na oslobađanju kroničnih napetosti mišića i strukturalnih promjena i prodirat će vrlo duboko u vaše tijelo.

Vidimo se na masaži!

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Siam Thai Massage

Siam.thai.eu@gmail.com

095 3919 365

Ulica baruna Trenka 13, Zagreb, Hrvatska