Ponuda je istekla!

Pomladite lice i izbrišite bore Botox tretmanom u Poliklinici Đurić

Poliklinika Đurić

1,800.00 HRK

  • Trajnost konačnog rezultata zahvata varira, ovisno o individualnim karakteristikama, a u većini slučajeva je to od 4 do 6 mjeseci
  • Tretman se može ponavljati neograničen broj puta, s odgovarajućim vremenskim razmakom između tretmana
  • Nije potrebna priprema za zahva

Ponuda je istekla!

 BOTOX: Fantastični tretman koji pomlađuje kožu

 
Botox se zadnjih godina popeo na ljestvici kao preparat za uklanjanje bora na licu i vratu. Vraćanje koži mladenačkog izgleda nikad nije bilo lakše.
Kozmetički botoks nastao je od bakterije Clostridium Botulinum. Njegovo korištenje, točnije ubrizgavanje u mišić, utječe na blokiranje živčanih impulsa mišića i time uzrokuje gubitak bora na licu. Ovo je danas jedan od najčešćih načina borbe s borama u estetskoj kirurgiji.
 
U kozmetičke svrhe botoks se koristi za uklanjanje dinamičkih bora na vratu i licu. Bore na čelu mogu biti na horizontalne frontalne, glabelarne vertikalne i glabelarne horizontalne. Tretirati se mogu i bore na lateralnim dijelovima očiju, ali i druge bore na licu i vratu.
 
Botoks mogu koristiti svi koji smatraju da su bore na njihovom licu prejake da bi se tretirale hijarulonskom kiselinom, no to ovisi od pacijenta do pacijenta.
 
Botox funkcionira tako da se injekcijama ubrizgava u mišić u malim dozama. Nakon toga on blokira živčane impulse tih mišića što uzrokuje gubitak dinamičnih bora. 
Efekti botoxa nisu vidljivi odmah, nego tek nakon dan, dok se potpuni rezultati vide u roku nekoliko dana. Prvi utjecaj se vidi već dva dana nakon ubrizgavanja.
 
Pri stručnom korištenju botoxa, prije ubrizgavanja se precizno odrede točke uboda koje se nalaze direktno u borama. Točke se odabiru točno na njih jer su spojene mišićem koji ih prouzrokuje. Prethodno pripremljena doza se inzulinskim iglama ubrizgava subkutano ili u sam mišić.

Učinak tretmana i trajanje efekta
 
Tretman botoxa je minimalno bolan pa se izvodi bez anestezije. Postoji mogućnost osjećanja tankih iglica koje mogu izazvati malu bol ili peckanje. Traje od 15-20 minuta, ovisno o dijelu lica ili tijela gdje se ubrizgava.
 
Za vrijeme tretmana se pacijent stavlja na povišen položaj na stolu, a dijelovi kože u koje se ubrizgava botoks se čiste kozmetičkim sredstvima bez alkohola. U ovom trenutku postoji mogućnost korištenja lokalnog anestetika u obliku kreme. Nakon toga kreće ubrizgavanje koje najčešće uključuje 4 ili 5 područja – na svakoj strani čela jedna, te dva ili tri područja oko oka, što ovisi o pacijentu.
 
Nakon tretmana nije potrebno posebno tretiranje, relativno hladni oblozi.
 
Učinak botoxa nije trajan, a ovisi o tretmanu. Uobičajeno trajanje utrnuća mišića je 6 mjeseci. Tretman se može ponavljati neograničen broj puta, a potrebno je pripaziti da između tretmana bude odgovarajući vremenski razmak kojeg određuje doktor. Ovoliko dugo traje jer nakon što se ubrizga u mišić, tamo i ostaje, ali samo tjedan dana nakon čega ga tijelo počne razgrađivati i izlučivati.
 

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Poliklinika Đurić

info@poliklinika-djuric.hr

(01) 4813 700

Martićeva 14, Zagreb, Hrvatska