Ponuda je istekla!

WELLNESS DAN ZA DVOJE: 2 klasične masaže tijela + 60 min u infracrvenoj sauni!

Wellnes Centar Aquathermal

349.00 HRK

  • Ponuda se odnosi na 2 osobe
  • Tokom masaže čovjek se psihofizički relaksira, brže i lakše oporavlja od raznih zdravstvenih poremećaja.
  • Toplina infracrvene saune relaksira i opušta tijelo, reducira stres i otklanja napetost u mišićima

Ponuda je istekla!

Regenerirajte se, pomladite i uklonite posljedice stresa

Dođite u Wellness centar Aquathermal u kojem vas čeka klasična masaža tijela u paru i 60 minuta korištenja infracrvene saune. Ponuda je namijenjena za dvije osobe pa podijelite s dragom osobom ovo predivno iskustvo!

Svaka masaža djeluje istodobno na naše fizičko i psihičko stanje. Tokom masaže čovjek se psihofizički relaksira, brže i lakše oporavlja od raznih zdravstvenih poremećaja.

Na mjestu primjene masaže, organizam reagira: porastom temperature na površini kože i u potkožnom tkivu, širenjem krvnih žila, većim lučenjem histamina i hormona, ubrzanom produkcijom kolagena, bržom razmjenom tvari u organizmu.

Posljedica tih reakcija je osjećaj opuštenosti, manje napetosti i bolova u tijelu. Naime mijenjajući našu fiziologiju ručnim pokretima u organizmu se popravlja cirkulacija, jača imuni sustav, uklanjaju se toksini i višak tekućine, opušta napetost u mišićima i zglobovima, smanjuju bolovi, učvršćuje i pročišćava koža.

Masaža puno brže uklanja umor i psihičku napetost od pasivnog ležanja i čekanja da umor prođe. Tokom masaže u organizmu se pojačano luči veća količina endogenih opijata među kojima je osobito poznat serotonin. Naime, stres i napetost ali i nepravilna prehrana, manjak kretanja mogu rezultirati manjkom serotonina tzv.hormona sreće, što za posljedicu može imati umor, tjeskobu, nesanicu, smanjen seksulani nagon, ubrzano lupanje srca i još puno toga.

 

Infracrvena sauna je malo zastupljena na našim prostorima pa se o njoj relativno malo zna. To je sauna napravljena od drveta nordijske omorike u kojoj se zagrijavanje vrši pomoću dugih infracrvenih zraka. Infracrveni zraci stvaraju toplinu koja vrlo prija našem tijelu. Priodan izvor IC zraka je sunce, čiji spektar sadrži 60% ovih zraka. Ako naše tijelo ne dobiva dovoljnu količinu IC svjetla od sunca, postajemo bolesni i depresivni. Dakle, infracrvena toplina je neophodna za zdravlje svih živih bića.

Toplina infracrvene saune relaksira i opušta tijelo, reducira stres i otklanja napetost u mišićima. Blagotvorna je za detoksikaciju, odnosno otkanjanje štetnih učinaka i toksina iz organizma i za pročišćavanje kože. Infracrvena sauna jača imunološki sustav. U medicini IC toplina se koristi za smanjenje bola u zglobovima, leđima i vratu, kod reume, artroze, neuralgije, smanjuje bol kod kroničnog umora i fibromijalgije, pomaže kod tretmana celulita, alergije i nekih kožnih oboljenja.

KROMOTERAPIJA - TERAPIJA BOJAMA I SVJETLA

CRVENA - Donosi toplinu, energiju, i stimulaciju, stoga je dobra boja za energiju, umor, prehladu, prohladne i pasivne ljude. Daje energiju srcu i krvotoku i potiče osjetila .

ŽUTA - Pročišćava krv, pomaže probavu i ima učinak čišćenja. Snažno potiče radost, donosi osječaj sigurnosti, kao snažan osječaj dobrobiti.

PLAVA - Hladna je boja koja umiruje . Smanjuje krvni tlaki smiruje disanje i srce. Pomaže u liječenju poremečaja spavanja i glavobolje.

ZELENA - je hladna boja koja pomaže smanjiti oticanje zglobova i tkiva , smiruje živčani sustavtijela.

LJUBIČASTA - povečava učinak ljekova, potiče pravilno funkcioniranje limfnog sustava i vrlo je korisna u menopauzi.

TIRKIZNA - mentalno opušta, može pomoći u reguliranju ravnoteže u sustavu pluća i debelog crijeva. Potiće duhovni rast.


Uživajte u dvoje u wellness danu u Wellness centru Aquathermal!

Korištenje kupona trenutno nije uneseno

Wellnes Centar Aquathermal

wellness.aquathermal@gmail.com

091 3473 393

Samoborska cesta 78, Zagreb, Hrvatska

Otključaj skrivene ponude s popustima do -50%! 🤫 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter i započni lov na popuste! Budi brz!