Ponuda je istekla!

Wellness paket detoksikacije: Masaža, Panthermal komora, maska za tijelo od zelene gline i piling tijela!

Wellnes Centar Aquathermal

199.00 HRK

  • Prva regeneracijska komora s kisikom i ozonom u Hrvatskoj
  • Antistresni i blagotvorni učinak na organizam
  • Detoksikacija organizma i opuštanje mišića, povećanje energetskog nivoa
  • Pomlađivanje i obnavljanje stanica, anticelulitni učinak

Ponuda je istekla!

Regenerirajte se, pomladite i uklonite posljedice stresa u jedinstvenoj Panthermal komori s kisikom, ozonom i maskom od zelene gline, a zatim se opustite uz kvalitetnu masažu!

✔ detoksikacija se odvija pomoću ionizirane pare koja potiče znojne žlijezde i otvaranje pora čime se obilno izlučuje voda, štetne i beskorisne tvari
✔ molekularni kisik u tijelo ulazi cijelom površinom kože i stimulira cirkulaciju i rad organa
✔ aktivni kisik ili ozon nema nikakvog toksičnog djelovanja na organizam, a u manjim količinama djeluje antiseptički i antibakterijski

Zelena glina - Djeluje protuupalno i antibakterijski, čisti tijelo od svih nečistoća i djeluje protiv celulita.
 

Panthermal komora je prva regeneracijska komora s kisikom i ozonom u Hrvatskoj! Tretman u komori omogućuje objektivnu detoksikaciju pomoću ionizirane pare koja stimulira znojne žlijezde i otvaranje pora. To izaziva obilno znojenje na niskim temperaturama (37° – 42°C), uslijed čega se iz organizma izlučuje voda zajedno s neupotrebljivim i štetnim otpadnim tvarima, a stanice u tkivu istovremeno primaju kisik.

Tretman donosi: Antistresni i blagotvorni učinak na organizam; Detoksikaciju organizma i opuštanje mišića; Pomlađivanje i obnavljanje stanica; Anticelulitni učinak; Opuštanje i svladavanje svih vrsta umora; Povećanje energetskog nivoa unutarnjih organa.

Nakon tretmana ozonom slijedi masaža cijelog tijela u trajanju od 40 minuta! Djelovanje masaže potiče cirkulaciju i uklanja napetost iz vašeg tijela, a također uspješno ublažava bolove u kralježnici, koja je danas česta pojava.

U svom ugodnom i opuštajućem ambijentu, Aquathermal idealno je mjesto za rješavanje organizma od stresa, neželjenih učinaka modernog života, bijega od svakodnevice i dovođenje tijela u zavidnu formu!

Napunite se energijom u Wellness centru Aquathermal!

Korištenje kupona trenutno nije unešeno

Wellnes Centar Aquathermal

wellness.aquathermal@gmail.com

091 3473 393

Samoborska cesta 78, Zagreb, Hrvatska